1537
A nap kérdése
  • Ability
    Szavazós topikba már meséltem, hogy nekem különleges érzékem van hozzájuk, akármikor jönnek, mindig velem találkoznak. Régebben jött két nő, valami aranyárban mért könyvet akartak rámsózni, majd mondtam, hogy nem kell. Na erre a válasz: "Jólvan, maga tudja, hamarosan jön a világvége, és csak a szent jehova nép éli túl, majd fogja bánni, ha az égből 50 tonnás kövek hullanak alá és agyoncsapja valamamelyik, de ez már a maga baja." :D

Tegnap is jöttek, már előre láttam rajtuk mit akarnak, de valahogy mégis kinyitottam a kaput, mert addig meg nem szólalnának, én meg nem tudtam kik azok, voltam olyan naív, hogy esetleg anya egyik általám még nem látott ismerőse. Belekezdenek, ahogy nyelt egyet és volt fél mp szünet rögtön benyögtem, hogy senki idejét nem akarom rabolni, főleg nem a sajátomat, nem érdekel a téma. Na erre az egyik köcsög a biciklijét a kapu nyílásához tolta, nehogy becsukjam már előtte, és elkezdte mondani, hogy a magyarok utálják a cigányokat, a szerbek utálják a magyarokat, mindenki utál mindenkit, és Isten ezt nem fogja tétlenül nézni. A világ legromlottabb helyéről, amerikából fog indulni a croatoah járvány (!), és 2-3 hét alatt kiírtja az emberiséget. DE!!! Geológusok kimutatták, hogy MO-n Isten rejteget valamit, és a jehovák rájöttek, hogy mi is az. Ez pedig a továbbélés kulcsa, mert mi vagyunk a szent nép, mi élünk a szent helyen, és csak mi élhetjük túl, de persze csak akkor, ha jehova leszek én is. Állok lemeredve, értetlenül nézek, aztán elhajtottam őket.

De frankón nem értem ezeket. Ezeknek még egységes vallásuk sincs. Mindegyik más sztorival jön, csak a világvége közös. Egyik a keresztény vallásból táplálkozik, mások már pogány vallások alapjait meséli, a harmadik már csak mitológiát. Hihetetlen.

De akkor basztam fel magam teljes mértékben, amikor anno sétálunk egy utcán, két nagyhangú nő paktázik, majd szétválnak, és az utca két végét járták, egyszerre 3 házhoz csöngettek be, aztán amelyik hamarabb kijön azt támadják le. Egyik nő meg nem járt szenrecsével, senki nem jött ki, na akkor leragadt egy háznál és olyan játszott, hogy 30mp-ig folyamatosan nyomta az amúgy rohadt hangos és fülsértő csöngőt. A környékbeli kutyák meg megbolondultak tőle. Aztán már rég elhagytuk őket, de hallom még mindig nyomja, majd belekezdett olyan játékba, hogy ki-be nyomkodja random megint vagy fél percit. Hát úgy volt felrúgom. :D
  • tigerbácsi
    persze már látogattak meg, de egyet sem hallgattam meg, hanem elküldtem őket. a bibliaárusoknak meg keresztkérdést szoktam feltenni, s ha tudják a választ akkor veszek bibliát. (nincs még bibliám) ☻
  • Ability
    Látogattak már meg jehovák, vagy egyéb térítők? Milyen agymosó dumát adtak elő?
  • Ability
    besztof

// Remélem autoszim nem haragszik meg érte, de végülis mások elé tárta már a történetet, csak nem ebben a topikban. :D
  • Ability
    Nekem most magamról nem sok jut eszembe (pedig tudom, hogy van elég sok, szétszórt vagyok nagyon), csak egy még nagyon régről. Mentem utcán egy csajjal és nagyon belemerültünk a dumába. Nem tudom hogyan, de észre sem vettem a körülöttem levő "akadályokat". Egyszer csak megyek és hirtelen előttem termett valaki, de már szinte neki is mentem. Odaszóltam gyorsan, hogy "elnézést", de mire kimondtam ránéztem, és csak egy üzlet szépen felöltöztett próbababája volt. Én meg majdnem fellöktem és még beszélek is hozzá. Utcán meg néztek az emberek. :D

Bulikba ilyen lerészegedős dolgok is vannak, de már nem igazán emlékszek rá. :D

Anya munkahelyen: bejött valami jó ronda srác. Szivárványszínű kakastarély, hátul meg meghagyva egy hosszú copf. Az öltözködése is "érdekes" volt. Közelített az igénytelenhez. Anya gyorsan odaszól a mellette levő csajnak, hogy "ki ez a ronda gyerek? életébe nem látott még ilyen csúnyát". Lány válaszol: háátt... ő a barátom. :D

Ismerős munkahelyen: van bent egy gyerek és olyat játszik, hogy egy lapra ráteszi a kezét és körberajzolja. Odamegy hozzá ismerős, nézi a rajzot, értetlenkedik, majd odaszól a gyereknek, hogy ezt ő rajzolta-e. Mondja neki, hogy igen, ő rajzolta. Ismerős meg vigyorogva kérdi, hogy "hát neked csak 4 ujjad van?". Gyerek meg elnémul, szégyenlősen mondja, hogy hát igen és felemelte a kezét. :/
  • erieskrisz
  • tigerbácsi
    2.

baja kolesz buli. na arra nem is emlékszem, ám másnap reggel egy hegy mellett ébredtem. nem hiszem hogy túlzok ha azt mondom 150 cm magam s kb ugyanannyi kiló nőstény feküdt mellettem. belül voltam. óvatosan felemeltem a takarót, s viszonylag megnyugodva tapasztaltam, hogy az alsógatya rajtam van. szó szerint átmásztam rajta,amire nem kelt fel. gyorsan összeszedtem a ruhám, kint a folyosón felöltöztem (néztek is rám) aztán elmentem. estig nem mertem visszamenni. ám este részegen megjött a bátorságom, meg az étvágyam. a csaj nem volt sehol, ám a hűtőt kizabálta! :-(
    ebben csak az előző este lehetett ciki amire szerencsére nem emlékeztem.
  • tigerbácsi
    hmmm nekem szerintem egy buli után volt fősulin. sőt most 2 is eszembe jut. :-)

1.
    baja kolesz buli. kimentünk jó részegen egy helyi kocsmába továbbinni, majd valamikor elindultam vissza. ám rossz volt az irány szerintem. másnap reggel 7:30 kor arra ébredtem hogy bevertem a fejem. mikor kikácmálódtam a fekhelyemről igencsak megnéztek, ugyanis trabant első kerekei elé feküdtem be, mert a jelek szerint esett. szóval a buli is jól sikerülhetett mert igencsak le volt hányva a felsőm :-) szóval sárosan, lehányva megyek be a suliba mivel 8:00 kor kezdődött az óra így nem volt időm letusolni meg átöltözni. 7:59 re értem így is be. muszáj volt bemenni, mert katalógus volt, s nem hiányozhattam többet. szóval bemegyek s csak az első padban volt hely. kaptam papírt tollat. jött a tanár rám néz szóhoz sem jut. mondja az anyagot, majd jelentkezek de nem szólít fel, elindultam kifele, de csak a kukáig jutottam, belehánytam, majd kimentem.
  • Heffi
    Fogalmam sincs, még van idöm összehozni valami ilyet..
  • Ability
    Mi volt és miért életed legnagyobb beégése, ciki jelente

Imerősök név nélküli története is jöhet ha ti szégyenlősök vagytok. -.-"
  • Ability
    Hát amikor egy ránézésre nagyon mélyhangú fekete fikcó magyaráz a TVShop-ban és beraknak alá egy vékony női szinkronhangot, akkor szerintem az eléggé kimeríti az idióta fogalmát. :D Merthogy láttam egy ilyet. :D És nem, nem volt mellette semmilyen női segítő, egyedül ő dumált.
  • CoolX
    egyáltalán nem nézek tv-t
    de ha mégis akkor az összes teleshopos
  • PesSim
    Mikor szlovák vagy szlovén vagy nem tom milyen nyelven nyomják! :)
  • Heffi
    Nincs olyan hogy legidiótább, vannak különösen idegesítöek, és vannak viccesek. Én szeretek reklámot nézni :DD
  • dartonita
    En sem tudom,kidobtam a tvm evekkel ezelott.
  • offkorzreg
    MINDD
  • tigerbácsi
    nemtom nem igen nézek tv-t s ha reklám van akkor egyből elkapcsolok.
  • Ability
    Melyik a legidiótább TV reklám/Teleshop-os produkció amit valaha láttál?
  • Rundstedt17
    Természetesen orvostudomány,lehetnék a rák tökéletes gyógyításának feltalálója vagy az AIDS-é.
  • PesSim
    szadizmus :D

És mindenki megkapná ami jár neki ! :)
  • dartonita
    dr hauz lennek
  • Katarina 60
    kutatóorvos
  • HUmanHunter
    én ménem tudok szavazni?
  • tigerbácsi
    egybeírják :-) (mérnök vagyok belőle :-D
  • triplet
    környezet védelem.
  • tigerbácsi
    szennyvíztisztítás
  • pista89
    egyikse
  • Ability
    Ha választhatnál, hogy milyen tudomány szakértője, vagy tehetség úttörője lehetnél, akkor mit választanál? (gyk.: énekes, stílusirányzat, stb; atomfizikus, stb...)
  • CoolX
    győzike
  • Guidorace20
    pákó
  • tigerbácsi
    MEDVECZKY ILONA én őt gyűlölöm a legjobban!
  • Ability
    Hádde, hádde, aki tényleg kötveti a bulvárt az látja (de szerintem anélkül is), hogy ezek egymásra kontráznak rá, pont azért érdekes a kérdés, mert nehéz eldöntetni, hogy melyik a legidiótább. :D
  • PesSim
    Kiszel (agy halott) Tünde
  • Rundstedt17
    Kiszel Tünde/Fekete Pákó nem tudok dönteni.
  • dartonita
    Remek kerdes,de egyszerubb lett volna azt kerdezni hogy melyik nem az.
    Aki aktivan figyeli a gagyi kereskedelmi tvket,az pontosan tudja kik ezek.Bar aki azt nezi,az ugyanugy idiota :D
    Legyen mondjuk kiszel 'sotetvagyok' tunci ha mar egyet valasztani kell.
  • Ability
    Melyik celeb kishazánk legnagyobb idiótája?
  • poppe
    akkor én leszek rocco siffredi
  • zsutyesz
    Joe Black
  • Rundstedt17
    Egy jónak álcázott "gonosz" szereplő,a végén az összes jó szereplőt elárulnám és mindent elintézném,így nem érnék el céljukat mind meghalna egyik a másik után,közben vmi zenei aláfestés és az én elégedett mosolyom a vásznon,szeretem az ilyesféle történeteket:D...
  • PesSim
    Skrizofén kurva lennék

Minden jóval és rosszal felruházva :)