A nap kérdése

← ElőzőOldal 31 / 31

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Na, akkor emeljük ki, hogy mindenki lássa majd:

Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?
Looooser
akkor a mai kérdés : Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?
válaszom
hát vagy 30 olyan lányt akinek akkor melle van (darabonként) mint a fejem, darázs derék, kerek popsi... hmmm és ha meghaltam, és felkerülnék a mennybe, szerintem kb 1 napot sem töltenék a mennyországba, olyat csinálnék a csajokkal hogy azonnal vagy örök purgatórium, vagy egybõl pokol.... 😄😄😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

az lenne a képességem h akárhány képességet válaszhatok magamnak <#idiota>
kezdeném 1 idõ megállitássla azt végig qrnám a fél országot de h ne unatkozzak tigerbácsi képessége is kell #7 be van
Blacksheep333
😄D

Nekem is az idõ megállítás.

+fav

Az operációs rendszeren is túl...

De mivel senki másnak nincs képessége, ezért szart sem érsz a tiéddel 😄

Aquir
persze más, csak a cím megváltoztatását írtam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Heffi
Teleportálás vagy láthatatlanság <#gonosz1>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Fresh Duke
Nekem az a képesség kellene, hogy megtanulhassam mások képességét. 😄 (Mint Peter Petrelli a Hõsökben.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Hegi90
vagy esetleg a tökéletes alakváltás 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ugyanez

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ability
Hát nem tudom milyen névre lehetne átnevezni, nem jut eszembe semmi kreatív. De azt remélem mindenki észrevette, hogy ez más jellegû, elsõsorban nem tehet fel akárki kérdést, hanem mindig egy központi kérdés van, amit majd idõvel a fórumozók fognak kiválasztani tetszés szerint, de egy napra csak egy kérdés, nem teheti fel akárki, és mindegyik ilyen elvont jellegû lenne. Elsõsorban ilyen "mondókák" kreálására találtam ki, szóval ez azért másabb jellegû. Nem információ megkapására van, hanem "hülyülésre". Keresõbe meg be sem írtam, mert ha azt írom, hogy "kérdés", akkor kb. kidobná az összes topikot, ha azt írom, hogy "nap", akkor meg szerintem szintés sok irreleváns találatot adott volna.
Aquir
Nevezzétek át, mert van NAGYON HASONLÓ CÍMÛ topik: Minden napra egy kérdés Szóval valami "vicces mittudomén"-re indokolt lenne ezt a topikot átnevezni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Törölt felhasználó
wowban kellenének a druid képességei,és bemennék a parlamentbe elbeszélgetni 1 pár politikussal<#hehe>
autoszimulator
én megállítanám az idõt, amikor akarom mondjuk egy konkrét gondolattal, mozdulattal, minden állna, csak én mozognék, élnék. Aztán ha meguntam, odaértem ahova akartam, akkor elindítom hasonló módon.

.: mobilize.hu :.

Képesség amivel megtudnám változtatni, ezt a belülrõl rohadó mocskos, korrupt világot ! Semmi más.

jó vagy<#eljen>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

byzhouse
japán meztelen csajokkal nem lehet megtölteni LEHETETLEN max,ha feldarálod õket

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ability
Remélem látszik, hogy lesznek majd idióta kérdések, amik kreativitást várnak, és lesznek lazák is, amikre csak válaszolni kell majd. Ötleteket várok tõletek is!
Ability
... és még senki nem írta be, hogy csupán az elméjével semmisítse meg ezt a topikot. 😄

Következõ napi kérdések: (egyelõre még NEM aktuálisak, hagyjátok figyelmen kívül, csak elõre van tervezve, a következõ napokban lesznek feltéve. Csupán csak bemutató, hogy mi várható)

Holnapi kérdés: Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?

Holnaputáni kérdés: Mivel töltenél meg egy üres medencét? Példák: japán meztelen csajokkal. Naracslével. stb... -.-"
pl téged!😄

zyppy
pilóta keksz háromfelészedése félkézzel

mosoporr
De az is elég lenne ha vissza mehetnék 1952be

mosoporr
Én már most át látok az ablakokon😊

Én azt akarom h úgy tudjak focizni mint Puskás<#nevetes1><#taps>

Paulie
mindegyiket-.-

.

mások akaratát befolyásolhassam 😊

én egy olyan képességet szeretnék,amivel a sok baromarcú ezsgést kibbanolhatnám

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Terensz
Szerintem meg atomot kéne rájuk dobni, mondjuk kapásból kettõt. Na fölösleges agresszivitást beszüntetni <#zavart2>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Ne ide pls... Van olyan topic, ahol nem zavar senkit az ilyesmi. Te pedig büntipontot fogsz kapni, kinek jó ez?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

dartonita
Egy mozdulattal lassu kinhalalra itelni minden spammer barmot.

tigerbácsi
hmm én a szavak embere szeretnék lenni :-) szóval a szuperképességem az lenne hogy mindenkit akit akarok arról gyõzöm meg amirõl csak akarom :-) sok lány rohangálna mesztelen s persze kaszás csak hogy röhögjek is :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

passatgt
gondolatolvasó, de úgy, hogy tudjam szabályozni, mikor olvasok, mikor nem

én tudok a kanyarfúróval fúrni 😄

Ability
+ ha tényleg népszerû lesz, akkor csinálunk majd komment/felhasználó toplistát is, és a legretardáltabbak, legkreatívabbak rangjelzést kapnak a topikon belül. 😛
Ability
Példa válasz: a képesség, hogy keresztül lássak az ablakokon. <#idiota>
0Fritz0
Moderátor lennék és csak törölnék, törölnék... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ability
YouTube-ról jött az ötlet, majd meglátjuk lesz-e sikere. Nem tudom van-e már ilyen téma, én még nem láttam, keresõbe meg nem tudom milyen kulcsszavakkal lenne érdemes rákeresni.

Szóval: minden nap lenne egy aktuális kérdés, valamikor lazább, valamikor retardáltabb, elmebetegebb. A látogatók "feladata", hogy egymás szórakoztatása céljából kreatív, vicces módon válaszoljunk a kérdésre, találjunk ki beszólásokat. Ha sikeres lesz a téma, akkor fejlesztek ide is a szavazós topikhoz hasonló "ötletlistát", és a látogatók értékelése alapján kerülnének be a legjobbnak talált kérdések. Ha olyan a kérdés, akkor szavazást is teszünk be. Egy példa: Jézus vs. Chuck Norris. Ki nyerne? Egy példa válasz: Lehet Jézus tud járni a vizen, de Chuck Norris tud úszni a földön. Egy ehhez hasonló kérdéshez lenne szavazás is, de persze a beszólásokon, teóriákon lenne a hangsúly, tehát elsõsorban nem szavazás és az eredmény a cél, hanem a kommentek.

Elsõ kérdés: Ha választhatnál egy szuperképességet mi lenne az, és miért?
← ElőzőOldal 31 / 31