A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?
válaszom
hát vagy 30 olyan lányt akinek akkor melle van (darabonként) mint a fejem, darázs derék, kerek popsi... hmmm és ha meghaltam, és felkerülnék a mennybe, szerintem kb 1 napot sem töltenék a mennyországba, olyat csinálnék a csajokkal hogy azonnal vagy örök purgatórium, vagy egybõl pokol.... 😄😄😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
kezdeném 1 idõ megállitássla azt végig qrnám a fél országot de h ne unatkozzak tigerbácsi képessége is kell #7 be van
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A heavy cost. I pay it gladly.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
.: mobilize.hu :.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Következõ napi kérdések: (egyelõre még NEM aktuálisak, hagyjátok figyelmen kívül, csak elõre van tervezve, a következõ napokban lesznek feltéve. Csupán csak bemutató, hogy mi várható)
Holnapi kérdés: Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?
Holnaputáni kérdés: Mivel töltenél meg egy üres medencét? Példák: japán meztelen csajokkal. Naracslével. stb... -.-"
Én azt akarom h úgy tudjak focizni mint Puskás<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szóval: minden nap lenne egy aktuális kérdés, valamikor lazább, valamikor retardáltabb, elmebetegebb. A látogatók "feladata", hogy egymás szórakoztatása céljából kreatív, vicces módon válaszoljunk a kérdésre, találjunk ki beszólásokat. Ha sikeres lesz a téma, akkor fejlesztek ide is a szavazós topikhoz hasonló "ötletlistát", és a látogatók értékelése alapján kerülnének be a legjobbnak talált kérdések. Ha olyan a kérdés, akkor szavazást is teszünk be. Egy példa: Jézus vs. Chuck Norris. Ki nyerne? Egy példa válasz: Lehet Jézus tud járni a vizen, de Chuck Norris tud úszni a földön. Egy ehhez hasonló kérdéshez lenne szavazás is, de persze a beszólásokon, teóriákon lenne a hangsúly, tehát elsõsorban nem szavazás és az eredmény a cél, hanem a kommentek.
Elsõ kérdés: Ha választhatnál egy szuperképességet mi lenne az, és miért?