cateran#21
En aztan nem akarom a WoW-ot vedeni (toltam eleget, hogy tudjam:hiperfos 1 jatek:D),de nincs olyan hogy elveszi az idodet...HA TE csak erre pazarlod a szabadidodet,az 1xuen ingerszegeny,nolifer eletet sejtet,de -bar addiktiv- ez nem a WoW hibaja:)
Rengeteg embert ismertem meg a WoW-ban,magyarokat,kulfoldieket es sokan kozuluk egyszeruen mint alternativ drog jasznaljak a jatekot..itt tobbe-kevesbe anonim modon lehetsz 1 tarsasag tagja,ugy hogy lehetsz IRL csunya,budos,csoro vagy barmi olyan negativ,ami a virtualis vilagban nem latszodik..a szabadsag illuziojat kelti es 1 uj elet remenyet azokban, akik elbasztak az eletuket (ez foleg idosebbekre vonatkozik,rengeteg szar hazassagban elo ferfival es novel ismerkedtem meg,akik igy akartak szabadulni a hetkoznapokbol)
Persze ez messze nem igaz mindenkire,de teny hogy qrva sokan vannak ilyenek(a WoW meg olyan mint a cigizes vagy a drog..amig nem probaltad el nem tudod kepzelni miert csinaljak/hasznaljak masok...persze van akinek meg proba utan sem jon be..elofordul:))
Amugy a jatek igen jol bemutatja milyen szanalmas szinten van az emberiseg,a sok majombol brutalis modon meg lehet elni (pl. verpistikekbol -mert gyakhat pvpben meg janizhat az ebayes hiperkarijaval,vagy a nolifer kockakbol,akik esetleg tobb accountot fizetnek,veszik a havilapot meg minden szart amit a WoWval egyutt arul a Blizz)
Elismerem en is sokaig tagja voltam a csapatnak:D De mar regota nem...:P
A cikkhez:Az amerikai weboldalon fent van ez a frakciovaltas lehetoseg,az europain meg nem lattam..egyeb kerdes?