• keeppy
    Jesszus valaki beszólt(HUNstan), azonkivül hogy mindenkit ócsárolsz a te hozzászólásodban sem láttam valami sok tényt.
    Loverman- te már elég gyagyaságot írtál nagyon sok helyen, ha lehet ne írkálj be nekem oksi?! :-D én se fogok többet beléd kötni ígérem, természetszerűleg asszem nem jövünk ki :-D .
    HUNstan
    Azért mert azok közé tartozom aki utálja a WOW-ot, nem csak hogy havi pénzbe kerül ha jól akarsz játszani, de az egész elbassza a szabadidődet?!
    Ilyen túristakockafej nekem ne szóljon be.
    Az egészséges lanpartis 2-3 hétvégente 10-20an és agyba főbe játszunk pár napot az értelmes de az, hogy görcsöljek egy karakteren nap mint nap óráról órára hogy mi történik?! nevetséges!
    Inkább odamegyek a csajomhoz, jah hogy neked nincs kihez odamenni?! áhhá..
    szarügy.
    Sokkal értelmesebbnek tartom az olyan jatekokat amikel egy értelmes pálya van van eleje vége, és 1-2óra alatt megcsinálom aztán jónapot, nem az, hogy jajj fejlődjek már egy szintet úristen mikor lesz az, soha nincs vége ?! jajjmamma :-D (csak HUNstan-nak szól a többi wow-ozót nem akarom leszólni stb- ez tetszik nektek kellemes időtöltést vele, de aki a véleményemre azt írja hogy sötét vagyok az sem komplett, a másik ember véleménye az szent attól miért lenne valaki hülye?!) Azért te sem vagy hülye mert van egy érdekes véleményed csak amiatt mert beszólogatsz :-D
    az első hozzászólásomban volt egy picit erős mondat, azt az értelmesebbektől elnézést kérek, akik nem reagálták egyből túl.