• Gabo
    #34
    Köszönöm! A hozzászólásoddal csak megerősítetted azt, amit a felszínességről írtam. Javaslom olvasd el még egyszer és gondolkodj el te a leírtakon!
    Nem azt írtam, hogy nem szabad képeket készíteni, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy talán meg is kell élni közben azt a dolgot, aminek részese vagy. A tucatjával lőtt képek azt ugyanis nem fogják pótolni és visszaadni. Ha pedig már fényképezel, célszerű tudatosan megkeresni azt a témát, ami valóban visszaad valamit az adott élményből. Ha pedig elkészültek a képek, javasolt egy jó adag önkritikát gyakorolni, mielőtt bármelyiket publikálod.
    Ugyanis a netre feltölteni és megosztani egy képet publikációnak számít. Márpedig a világhálón a National Geographic vagy más magazinok profi fotói és az önjelölt kattintgató képei között kb. 2 kattintás a távolság. A gyengébbek kedvéért ezzel egyáltalán nem azt mondom, hogy olyan szinten kell fotózni, mint az NG fotósainak, de ha már felteszünk valamit valahova, legalább egy kicsit törekedjünk a színvonalra.