Brit tehetségkutató TV show
  • Alien
    #249
    S07e20 Results
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wagneren még mindig ki vagyok akadva, hogy KI SZAVAZ rá?? Hát hihetetlen... Mint ember nincs bajom, de ez ÉNEKES tehetségkutató, nem az, hogyan bohóckodjunk és engem személy szerint már nem szórakoztat, hanem kezd idegesíteni.

    Ami pedig a bottom two-t meg a sing off-ot illeti....
    Először is Katie teljesen szétesett az ének alatt, onnantól kezdve nem volt kérdés (legalábbis számomra), hogy kinek kell mennie, erre megmentik őt?? Amúgy sem bírom a csajt, azt hittem megy végre, de mégsem... Mire való akkor a párbaj? Aki jobban énekel az marad. Oké, ez nem mindig ilyen egyszerű, de most teljesen az volt (illetve annak kellett volna lennie...) Aztán amit nem értek, hogy miért Cheryl-t kellett másodszorra kérdezni? Neki kellett volna utoljára maradnia. Plusz ez így nem volt igazságos Trayc-vel szemben, hisz ha deadlock van akkor lehet, hogy ő marad. Csalódott vagyok a mai eredmény miatt, Wagnernek már rég a szobájából kellene tv-n néznie a műsort, most meg Katie-nek kellett volna mennie.
    Olvasgatom Facebookon a kommenteket, eléggé fel van mindenki háborodva a mai szavazás és Wagner miatt is… Na jó, próbálok megnyugodni és témát váltani :) Matt lett a kedvencem , főleg a Just the way you are és a One more time-os előadása óta. A mostani adásban is nagyon szépen énekelt, neki drukkolok. A következő két hétben Katie és Wagner megy , utána Paije, majd Mary, Aiden, harmadik hely pedig Cher – One Direction között fog eldőlni.
    A döntőben pedig Matt - Rebecca párharc lesz. Kiváncsi vagyok mennyire találom el :D