Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
-
Értelmes ember lehetsz,az eddig leírtak alapján.Márcsak a megfogalmazásodból látszik ,hogy rendkívül nagy "seggfej" vagy.No igen..ez csak egy itt alakított képed..lehet a való életben felfedezhető benned pár pozitív emberi vonás is.
Mindegy én nem süllyedek le a szintedre.
Ha meg a biológia órán figyeltél és nem az orrodat túrtad volna,akkor tudnád,hogy az óvszer és egyéb fogamzás gátló tabletták nélkül is lehet szeretkezni(baszni,kefélni,közösülni,dugni,reszelni...a te szótárad szerint),anélkül,hogy bármiféle következmények lennének.Csupán annyi a feladata a fiúnak ,hogy egy kicsit jobban odafigyel a partnerére és lány megbízik annyira a partnerében ,hogy időben abbahagyja ,mielőtt gáz lenne.
Másrészről a gyermeknevelés csak én és a páromra tartozik(olyan ne szóljon bele és puffogjon,aki nem ismeri az előzményeket..hogy miért is kapott a lányka/fiatalúr egy pofont)Én sem megyek oda egy ismeretlen családhoz és fejelem le a mamát,mert látom ,hogy a gyereke bömböl.
És továbbá nem hiszem hogy ettől lesz lelkironcs..pont az ilyenek miatt aki még kezet is rázna a gyerekével,hogy "Ügyes vagy!14 évesen megdugtak!Ez az én gyerekem!"