361
Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
-
#321 Hiába nyugtatod magad, sok hülye van. :) -
shootaboy #320 Háháháháháháh!!! -
#319 Ilyenkor a fejemet fogva próbálom nyugtatni magam...nem ilyen hülye ember nincs!Én állítom nektek ,hogy leül a gép elé pár suhanc vagy szórakozni vágyó idősebb ember akinek jó a humora és beírja ezeket a baromságokat majd jót röhög a kommenteken:D
Én simán megtenném...(a lényeg h nyugtatom magam ,hogy azért méég nem ennyire buták a fiatalabb korosztály egyes (már igen szexuális életre termett) rétege! -
#318 http://www.blush.hu/olvasnivalo/101 Bár nem igazán hiszek az ilyen internetes..mondjuk a tutit és ez beválik dologban..de gondoltam ha már haldoklik ez a topik akkor bedobok egy flash-t:P..talán lesz vitatéma.. -
#317 azt a rohadt XD -
#316 a csaj 18 éves..eeeeez igen -
#315 nem tudom hogy vagyok vele,de engem a sírógörcs keringet...:DDDD Erre már nem tudok mit írni...szánalmas...:D -
#314 háááát...granulálok!!!! -
Torry #313 Ugye ez most nem komoly? -
#312 Melyik megy rá az egészségre? -
Fbn Lx #311 elhiszem, hogy a gyógyszer sokmindent befolyásol, nem a legegészségesebb dolog, de ha eszel egy jó pizzát befogott orral és zacskót húzol a nyelvedre ízlelés közben, akkor már a közelében jársz annak, hogy mihez hasonlítható a szex gumival.
szóval értelmét veszti az egész. a nő számára persze nem, sőt, elhiszem, hogy lényegtelen, a latexszagú folyást leszámítva d:
szóval annyira természetes érzés, mint a gyógyszerezés. -
#310 Kérdés, hogy a számítások alatt én azokat a számításokat értettem-e amiről most te beszéltél.
Válasz, hogy nem. -
Lirion #309 A számolgatós módszer mellett sokkal több az esély a terhességre, mint gumival vagy tablettával, de arra próbáltam rávilágítani, hogy nincs 100%-s módszer, bármilyen fogamzásgátlás mellett előfordulhat a terhesség, még meddőség esetén is, szóval arra alapozni, hogy a menstruáció utáni 8. nap 14. órájának 35. percében nem lehet terhes a nő elég nagy ostobaság.
A biológiai ritmus pedig csak bizonytalanul határozható meg. Vagy még nem hallottál olyasmiről, hogy késik mondjuk a menstruáció? Vagy vmiért este később alszol el, mint általában, korábban ébredsz fel, máskor vagy éhes stb.. ezt a biológiai ritmust rengeteg minden befolyásolja és nem lehet holmi angol tudósok által kitalált számítások alapján meghatározni a dolgokat. -
#308 ugyan ez az esély, ha nem több megvan az óvszer és a tabletták, és ezek együttese mellett is
azt nem is merem megkérdezni, hogy milyen mélységű búvárlatokat végeztél ezeddig a témában -
#307 Nem tudjuk, hogy bizonytalan-e mert még nem végeztek alapos kutatásoka e téren.
Senki sem mondta, hogy úgy működnek.
Miden embernek saját biológiai ritmusa van.
Ami megismerhető, kiszámítható ugyan úgy mint az apály és a dagály. -
#306 Nem sarlatán, csak bizonytalan.
Az emberek nem úgy működnek, mint a gépek.
Még két nő sem működik ugyanúgy ezen a téren. -
Lirion #305 Nem tudom, kérdezd meg a szüleidet.. -
Lirion #304 Még a sterilizált nőknek is van 0.1-0.4% esélye arra, hogy teherbe essen, szóval hagyatkozz nyugodtan a számolgatósdira, aztán lehet peched lesz. -
#303 :P...pont akartam írni a forrófürdős megoldást amit sal.Nomegaztán az előváladék kis mértékben kockázatos(nem azt mondtam,hogy nem veszélyes az ilyen szeretkezés..)de a nő váladékának lúgosságától is függ.Szóval küzdhet a picike fickándozó gép,ha két centi után kinyuffan!:)És még van pár módja ,h elkerüljék a megtermékenyülést,gyógyszer és gumi nélkül is:P
Sztem a gyógyszeres megoldás nem túl egészséges:S..én legalább is ellene vagyok,teljesen megbolygatja a belső dolgokat.Mindegy,kinek hogy esik jól! -
#302 megtermékenyülésre alkalmas időpontban > megtermékenyülésre alkalmas állapotban -
#301 Én egy időben körbejártam ezt a kérdést.
És azt az infót találtam, hogy a rendszeres szexuális életet élő, egészséges párok esetében is havonta csupán 20- 25% a megtermékenyülés esélye.
És a természet rendjéből kiindulva a nő sincs állandóan a megtermékenyülésre alkalmas időpontban, hanem petesejttől és menstruációtól függetlenül is csak bizonyos időpontokban.
Ezeken az időpontokon kívül legyen bár peteérés a nő nem termékenyül meg.
És ugyan ez vonatkozik a spermiumokra is amik szintén csak a maguk idejében tudnak megtermékenyíteni.
Szóval csak ezeket az időpontokat kell kiszámítani a megfelelő módon.
Ehhez hozzá tartozik még, hogy azt, hogy lesz-e ezekben az időpontokban megtermékenyülés vagy sem az ember tudatilag szabályozhatja ha ennek képességét kifejleszti magában.
Tudom tudom, sarlatán baromság az egész...
ui:
ha a férfi előzőleg vesz egy hosszabb jo forró fürdőt akkor az szépen kiüti a spermiumokat -
#300 A fogamzásgátló meg óvszer nélküli szex nem biztonságos, nem elég csak időben abbahagynia a srácnak... bőven jön ki addig belőle olyan, amitől lehet baba. :) Biológia óra jah. ;D -
#299 már a putrikban is van net hozzáférés? -
#298 ha anno nem neveltek volna szigorúbban az átlagnál most lehet a béka segge alatt lennék. soha nem mehettem el bulizni és utólag már hálás vagyok érte. legalább értelmes dolgokkal foglalkoztam és életcélom is van...ON -
#297 Értelmes ember lehetsz,az eddig leírtak alapján.Márcsak a megfogalmazásodból látszik ,hogy rendkívül nagy "seggfej" vagy.No igen..ez csak egy itt alakított képed..lehet a való életben felfedezhető benned pár pozitív emberi vonás is.
Mindegy én nem süllyedek le a szintedre.
Ha meg a biológia órán figyeltél és nem az orrodat túrtad volna,akkor tudnád,hogy az óvszer és egyéb fogamzás gátló tabletták nélkül is lehet szeretkezni(baszni,kefélni,közösülni,dugni,reszelni...a te szótárad szerint),anélkül,hogy bármiféle következmények lennének.Csupán annyi a feladata a fiúnak ,hogy egy kicsit jobban odafigyel a partnerére és lány megbízik annyira a partnerében ,hogy időben abbahagyja ,mielőtt gáz lenne.
Másrészről a gyermeknevelés csak én és a páromra tartozik(olyan ne szóljon bele és puffogjon,aki nem ismeri az előzményeket..hogy miért is kapott a lányka/fiatalúr egy pofont)Én sem megyek oda egy ismeretlen családhoz és fejelem le a mamát,mert látom ,hogy a gyereke bömböl.
És továbbá nem hiszem hogy ettől lesz lelkironcs..pont az ilyenek miatt aki még kezet is rázna a gyerekével,hogy "Ügyes vagy!14 évesen megdugtak!Ez az én gyerekem!" -
Lirion #296 Így van és még csak nem is kell nagyon csűrni-csavarni. -
#295 Ez eddig is tudtuk minden egyes hozzászólásodból.
Az értelmező kézsizótárnál a kérdés az, hogy melyik kiadó melyik kiadását (megfejtését) vegyük alapul.
Nekem van pár féle, és lássuk most pl a közösülés megfejtését az egyik szerint:
KÖZÖSÜL, KÖZÖSÜL, (köz-ös-ül) önh.m.közösl-
t. 1) Valamiben többekkel együtt részesül. A zsákmányban
az egész társaság kösöslt.2) Viszonyos öszveköttetést
tart , vagy ily öszveköttetés által egyesül
valakivel. Ily értelem van a Müncheni codexben is :
"Mert a zsidók nem közösölnek vala a samariabeliekkel."
János ev. IV. 3) Nemileg a hímállat a nsténynyel
párosul.
KÖZÖSÜLÉS, KÖZÖSÜLÉS, (köz-ös-ül-és) fn.
tt. közösülés-t , tb. —ék , harm. szr. —e. 1) Valamiben
többekkel való részesülés. 2) Többek közti kölcsönös
Összeköttetés. 3) A hím és nállatnak párosodása
a nemi ösztön kielégítése végett. -
#294 Durva fordításban azt jelenti, hogy bármilyen faszságot elfogadhatsz jónak és helyesnek, ha megfelelően csűröd-csavarod a dolgot. :D
-
Lirion #293 Ezért alkották meg a magyar értelmező kéziszótárat..
Kung mesterrel meg nem értek egyet, inkább Pascallal.
"Nincs olyan jó és rossz cselekedet, amely más éghajlat alatt ne minősülne másnak." -
#292 Kung mesternek van igaza.
Kung mester szerint a minden bajt, panaszt, nehézséget, válságot megelőző tevékenység az az amit úgy fogalmazott meg, hogy, a szavak helyes használata.
Mert ha helyes a szó, helyes a tett, ha helyes a tett, nincs baj; ha nincs baj, mindenki elégedett; ha mindenki elégedett, a világ derűs. -
#289, #290:
Neked sincs magasabban a színvonalad és a felfogóképességed az általad említett szintnél.
Ahogy te megmagyarázod neki, hogy hogy nem fogja fel amit írsz, úgy te sem fogod fel amit ő ír.
Ez az egy nyelven beszélünk, de mégsem beszélünk egy nyelven helyzet.
A szó, vagy kifejezés alakra ugyan az, jelentéstartalmat tekintve viszont ahány ember annyi jelentéstartalom... -
Lirion #290 Hát persze, mert szerinted egy nőnek az egyetlen értéke a puncija lehet és ha azt odaadja vkinek fiatalon, akkor máris egy értéktelen luvnya lesz. Gratulálok, igazán korrekt értékítéleted van. -
Lirion #289 Az értelmi színvonalad kb a béka segge alatt van, ha nem voltál képes felfogni, amit írtam. De hogy világos legyen: közösülés jelentése az, hogy a fickó a f@szát bedugja a p*nába. A szexnek ez része, mint ahogy lehet része a szopás, nyalás, simogatás, anál és még elég sok minden, ami mindkét félnek örömet okoz.
"Másrészt az óvszer nélküli szeretkezés bizalmon alapuló."
Hát persze, kefélj akkor a pasiddal fogamzásgátlás nélkül és szüljél 5ös ikreket tőle, utána írd ezt le újra. Jah és mindezt úgy csináld, hogy még nem akarsz gyereket.
"Teljesen jogosan üthetném meg"
Üthetnéd te a francokat meg teljesen jogosan. Megnéznélek, mit szólnál, ha az utcán lekeversz egyet a kölyködnek és aztán odamegy vki és téged is jól felképel.. Azt hiszem hápognál elég keményen.
"nem hiszem,hogy pont Te fogsz nevelési tanácsadást osztogatni nekem:P"
Az biztos, felőlem nevelhetsz egy lelkironcsot is a gyerekedből, nem nekem lesz rosszabb. -
Fbn Lx #288 még csak nem is muszáj ahhoz hülyének, tudatlannak lenni, hogy a tetteid következményei túl későn realizálódjanak benned.
Mellesleg az én szememben nincs értéke egy lánynak, aki már 14 évesen odaadta magát. Szép jövőképet vetít előre ez a viselkedés, nem is várnék egy ilyen lánytól túl sokat. -
#287 (mmint minden hülye és tudatlan) -
#286 Joga van hozzá, stimm.
Ha mindenki megtenné, amihez joga van, akkor naggyon szar világban élnénk. -
#285 Először is..én megakadtam a "közösülés" szón.Mik vagytok ti?Lovak,kutyák..állatok?
Elég szánalmas ,hogy a szeretkezés szót ezzel helyettesíted.Másrészt az óvszer nélküli szeretkezés bizalmon alapuló.Valaki azzal valaki nélküle..ki hogy szereti.
Mellékesen,igen..olvastam a topikot..és ha egy kicsit értelmezed az írásomat(akkor a mai átlag trendy 14évesekről írtam)
Érdekes lenne ez a jogi hercehurca..ezen jót nevettem:D
Teljesen jogosan üthetném meg,minden szívszomorúság nélkül..a gyermekem ne kurvuljon el és ehhez tartom is magam!Ha tetszik,ha nem...nem hiszem,hogy pont Te fogsz nevelési tanácsadást osztogatni nekem:P -
#284 "fakanál"? -
Lirion #283 Ok, mondok egy rém egyszerű példát. Pár hete a bnőmnél aludtam és úgy alakult, hogy nem volt gumink, így közösülés nélkül élveztük az együttlétet, amikor egy nyugodt percben azt kérte, hogy tegyem be gumi nélkül, legalább egy kicsit, mert érezni akar. Tudja nagyon jól, hogy kis szerencsétlenséggel egy kicsitől is terhes lehet, gyereket viszont semmiképpen nem akar még. Szerinted akkor ő tényleg azt akarta, hogy tegyem be vagy csak a pillanat hevében buggyant ez ki belőle és valójában nem akarta?
Válaszold meg a kérdést és aztán elmondom, hogy én mit csináltam és a bnőm egy hét múlva mit mondott az esetről. Mások is leírhatják a saját variációjukat. -
#282 ma már azért a csajok is baszósabbak...