Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
  • Cserediák
    A pisi kakis részen jót nevettem!:D
    Matthew..tény ,hogy sokan félrenéznek,de ez nem biológián alapuló,szerintem inkább saját döntés.Mert ugyebár,ha valaki nem akar félretekinteni ,azt az istenért sem lehet rávenni,akár csellel sem.Az ismeretségi körömben(a házas vonalon) több a ma is boldogan élő pár.Természetesen tisztában vannak vele,hogy a szerelem elmúlik,de ez nem azzal jár ,hogy "huh új vizekre kell eveznem,mert újra akarom érezni".
    Meg lehet tartani azt a vibrálást,azt a vonzalmat ami még sok sok ideig összetart.Egy kapcsolatban szükség van az állandó csábításra(nő és férfi részéről is egyaránt),és nem ellaposodni azzal a tudattal,hogy "már úgy is az enyém,marad is"
    Megcsalás?ezt soha nem értettem.Miért kell megcsalni a másikat?(és egyáltalán,ha megcsalja akkor hogy tud utána a párja szemébe nézni,mintha mi sem történt volna)
    Szerintem ,ha egy kapcsolat jól működik egyik fél fejében sem fordul meg a félretekintgetés lehetősége.Ha meg mégis megfordul a fejben,akkor szépen le kel ülni a párocskájával és megbeszélni,hogy ez és ez van..és fel kéne dobni a kapcsolatot,mert nem tekinti ezt jó jelnek.
    Ha pedig az istenért sem változik semmit,akkor váljanak el..szép csendben,de ne csalják meg egymást!Az gerinctelen és gusztustalan!