mihály#9
"még plakát is készült az egyelőre csak tervezőasztalon létező filmhez" gyanúról nincs szó mivel még el se kezdték forgatni és csak ezen a fesztiválon vagdosták össze ezt a képet ugyhogy ez egyértelmű..., viszont az ötlet nem rossz de azért kicsit még ötletesebbnek kéne lennie, meg aztán régebben azt írták, hogy a rambo 5. története arról fog szólni, hogy elrabolják rambo lányát, rambo pedig megy és kiszabadítja, és városban játszódott volna, mégis szerintem a mostani ötlet azért jobban illik egy rambo filmhez, mert az a "elrabolták a lányomat!!!!! de én megkeresem, aki az útamba áll szét gyilkolom, szétzúzok, robbantok mindent majd megmentem a lányom és élünk tovább boldogan" féle film kicsit unalmas lenne egy rambo filmhez, akkor már tiszta olyan lenne mint az elrabolva csak rambo stílusban vagy mint elrabolva 2., a képről viszont ha ránézek és belegondolog a történetbe, elsőnek olyan ötletem ugrott be, hogy olyan szuperkatonák szabadultak el akik átváltoznak farkasemberré, hát nem tudom.....