Scifi lesz a Rambo 5.?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért más, mert az egyik user ezt írta be. a frissítés viszonylag lassú.
Rosco
IMDB-n más a sztori:
"Rambo fights off drug dealers and human traffickers to save a young girl kidnapped by a hostile cult near the border between the U.S. and Mexico"
Na, ez szerintem sokkal királyabb sztori lenne. Leépítené a komplett mexikói határt.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

"...és hát az IMDB-n is van egy kis morzsa:
Rambo V : The Savage Hunt"

az nem jelent semmit, csak valaki felvitte a hír alapján a címet, meg betették a kamu micjey rourke-ot. akár ki is törölhetnéd, ha arra jérsz.
Fõleg, hogy nem is Sci-fi lesz, hanem Katona alapú film(gyerekkoruktól képzet katonákról szól). Nem lesz rossz, és debott pár csalit, mindjárt rá is harapott mindenkit. A filmnek zöld útja van szerintem, ha már így ráharapott mindenki 😊
Hajrá Sly!

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Azért okos ez a mókus😄
Mindjárt mennyien foglalkoznak vele világszerte. Én is ezt tenném a helyébe!
Elhintenék egy ötletet, és megnézném vevõk e rá, ill. mennyire😄
Vagy egyáltalán érdemes e egy folyamatot folytatni...
...
A háttér inkább farkast takar, de sly soha nem fogja Sci-fi-vé alakítani...
Ember-bõl tunningolt katonák már inkább mûködnének...
és bármilyen öreg, még mindíg toppon van.
Elmehet a p*csába, aki nem akarna ennyi idõsen a helyében lenni😄
Ezt már csak azok is erõsítik, akik simán dolgoznak jelenleg is vele:
The Expendables
...és hát az IMDB-n is van egy kis morzsa:
Rambo V : The Savage Hunt
ilyen szuperkatonás film már volt, asszem az a szõke kockafej játszotta

ki nézné belõle ki, hogy 63 éves??
öreg???, és ki hinné, hogy 63 évesen így néz ki és még ilyen fitt ( még filmezéshez is)
és egy öreg ember ne színészkedjen, ugye?

(nem semmi ez a központozás nélküli írás.)
minek 5 rész ez vagy 10 évvel ezelõtt kellett volna nem most már stallone is öreg.

Zombee
Én kétpofára zabálom az ilyen régi akciófilmeket, újabb híján. Szóval nekem jöhet.

Pofátlan lett Stallone, de tényleg kell már valami újítás. Unalmas állandóan a gonosz orosz, vietnám, kínai mittomén gonosz ellen menni.

... helyett a Skynet az ilyen ötletek alapján eldobja az agyát és sírva visszaváltozik quartzjátékká <#idiota>
..most nekem inkább Stallone Predator ugrott így be hirtelen😊))
Nemrég sikerült megszereznem egy turkálóban az elsõ részt könyvben (az eredeti sztorit) 100 Ft-ért. Egyébként egész jó kis olvasmány, a film is jó volt, kár hogy a folytatások miatt Andy Vajna átíratta a végét, az eredeti sokkal ütõsebb.

hát, ha stallone mondja.
most komolyan!!!
ki hiszi ezt el?!?!
Tokeletes katona!.😊)
Van Damme is benne lesz?😊)
Chocho
Azért valami concept, vagy egyedi fotó elkélt volna. Szerintem ez... fake-szagú. Nem mondom, hogy tuti az, de nem lepõdnék meg.

Mellesleg engem nem riaszt az ötlet. Rambo már mindennel szembenézett, úgyhogy neki újat mutatni nagyon nehéz lenne. A 4. rész pedig fantasztikusan jó akciófilm volt, szóval ha jön az 5, én tuti adok neki esélyt.

Gaming is believing.

Jó lenne a story, de félek, hogy ezt is kicsavarják és valami baromi látványos green, meg blue box-os megoldásokkal fogunk találkozni. Igaz, most így hírtelen jónak tûnne, ha dzsungelharcosként mondjuk NY dzsugelében írtaná a gonoszt, a jól bevált robbanó nyílvesszõivel😊 Nekem a 4. rész bejött, jó volt. Ha hoz egy hasonló feelinget, akkor OK.
LoLcikám! Nem kéne neked egy hemüveg?
Láttad a "plakát" hátterét?<#mf2>
Lehet az lesz a sztori hogy Al Gore elnök aktiválja Rambo-t Medvedisznóember hibridek ellen.
szuper katonak, tehat csillagharcosok. a csillagharcosoknak pedig van egy olyan kulonleges kepesseguk, hogy kepesek orias gorillava atvaltozni.
szuper katonák.
Hallottál már medve katonákról?
Lol leírod ezt a kommentet és nem veszed észre a választ <#falbav>
...és a Skynet öntudatára ébred...
alapmû!

anti hero

"Az üldözés tárgya pedig az amerikai hadsereg kísérletei által elõállított szuperkatonák lesznek, akik elszabadulnak és csak egyvalaki állíthatja meg õket."
És mik azok? Szuper barna medvék?
Volt is ilyen film Svarcival, Kommandó néven. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Rambo vs. Predator.<#wilting>

Messziröl jött ember azt kamuzik amit akar... az sg.hu-n
Reagáljatok rá mert törlik ugyis xDD
"még plakát is készült az egyelõre csak tervezõasztalon létezõ filmhez" gyanúról nincs szó mivel még el se kezdték forgatni és csak ezen a fesztiválon vagdosták össze ezt a képet ugyhogy ez egyértelmû..., viszont az ötlet nem rossz de azért kicsit még ötletesebbnek kéne lennie, meg aztán régebben azt írták, hogy a rambo 5. története arról fog szólni, hogy elrabolják rambo lányát, rambo pedig megy és kiszabadítja, és városban játszódott volna, mégis szerintem a mostani ötlet azért jobban illik egy rambo filmhez, mert az a "elrabolták a lányomat!!!!! de én megkeresem, aki az útamba áll szét gyilkolom, szétzúzok, robbantok mindent majd megmentem a lányom és élünk tovább boldogan" féle film kicsit unalmas lenne egy rambo filmhez, akkor már tiszta olyan lenne mint az elrabolva csak rambo stílusban vagy mint elrabolva 2., a képrõl viszont ha ránézek és belegondolog a történetbe, elsõnek olyan ötletem ugrott be, hogy olyan szuperkatonák szabadultak el akik átváltoznak farkasemberré, hát nem tudom.....<#pias>
amíg nem kezdik a forgatást, addig nem fogsz 5. részes képet látni😊
skodatuning
Ez a kép inkább egy könyvborítóra hajaz.Cujo Vs. Rambo...

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Sanyix
A sztállóne képe itt pl a 4-bõl van, uh kicsitse gyanús ám...

De egyébként jó lenne rambo az ûrben, ahol csillagharcosként aprítja az ufonautákat, miközben vietnami emlékképek ugranak be neki.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Blasta
Ez a plakát, öcsém.
<#wilting>
Egyértelmû, hogy egy home made cucc, ez nem hivatalos, pláne nem a Torontói fesztiválra készült.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lehet azért a kamu, mert a Variety miatt kiszivárgott az eredeti történet, és most el akarják hitetni mindenkivel, hogy nem az lesz, hanem ez a hulladék. Bár nem tudom, nem olvastam a Variety cikkét, lehet nem kamu, de akkor viszont nagyon nem értem, mit akarnak egy ilyen szarral.

létezik, hogy ez komoly hír? de ha nem, akkor miért a kamu? ez a poszter...
Dedee....<#idiota>
Jönnek az elszabadult szuperkatonák! Szuper látással, szuper erõvel, szuper pontossággal, de csak egy valaki állíthatja meg õket! Õ pedig nem más, mint....
Chuck Rambo!<#wilting>

Zombee
Na neeee....