• peat666
    #47
    A sony mp4-3-aknak valóban nagy előnye hogy vagy külön mappaként nyitjuk meg és másolunk rá azt amit jól esik, vagy ha az eszközkezelőben ügyeskedünk akkor usb háttérként kezeli a windows.

    A másik nagy előnye a komolyabb, félig in ear füles, ami egyszerűen minőségibb mint az apple által rendelt füles. (apple összeszerel és csomagol ugyebár, a lehető legolcsóbb de azért még minőségi anyagból, a sony kényszerből fejleszt mivel önmaga beszállítója és minőséggel tud csak kiemelkedni árral nem..)

    A másik előnye pedig maga a lejátszó és annak hangchipje. Itt ugyancsak nagyobb tapasztalata van a sonynak, hiszen az apple aktuális beszállítója általában koreai cégeket jelent, míg a sony egész jó chipet hozott össze, nagyon jó hangminőséggel, amit a jobb füles méginkább kihoz és rögtön hallható a különbség ez ipodhoz képest.

    További előny az a hangszínszabályozó ami valóban használható és bármikor. Az applenél ez sem megoldott, ha jól tudom máig előre be kell állítani itunes-ban, magyarul használhatatlan a hétköznapokban.

    További előnye, hogy a japánok igényesebbek. Az egyik nagyon jól szól és minőségi cucc, a másik minőségi trendi, de hangzása átlagos. Ugyanakkor a touch rengeteg plusz funkcióval rendelkezik, ezért ilyen szoros az állás, de én örömmel látom hogy a hangminőségre nő az igény. Így talán az apple e tekintetben is felnő majd.