Telpapa#167
Ebben van némi igazság.Igazábol ami ebben az a szomorú hogy ezen enberek többsége ilyen felkészületlenül próbálja hirdetni azt amiben ő hisz.Persze ez nem baj,mert hit nélkül az egész szart sem ér(aki nem hisz semmiben az nem is él igazán..mint ahogy aki nem tud megbocsájatni az szereteni sem tud igazán.Közhelyek..de igazak)az egész.Szerintem nem vagyok ezzel a jelenséggel egyedül.Jehova tanui,Mormonok..stb.Ellenben érdekes hogy ezek az emberek boldog és érezhetően nyugalom lengi körbe öket,szinte egytöl egyig.
A tudatlanság öröm..érdekes filozófia.
Ellenben a tudomány és a tudás nyers,rideg,elidegenit,önzővé varázsol ha belemerülsz,és ime meg is jelent az ateisták körében is a fanatizmus..még hogy csak a vallásosok,és hivő emberek fanatikusok:)Az átlagembert sem kell félteni mert akinek vagy egy kis jozanásga az megvizsgál egy adott dolgot több iránybol,több nézetből.(na ez az amit a tudomány teljesen mellőz..ezért is topog sok területen egyhelyben.)Én most is azt mondom ha nem lenne ekkora ellentét és az ember(az egyén)képes átlépni ezeken a koráltokon akkor sokkal tisztább képet kaphat arrol amit mind az egyik mind a mások oldal tényként kezel.