• Telpapa
    Szerintem páran keveritek a szezont a fazonnal..A hit és a vallás nem ugyan az.
    Ha valakinek nem lenne tiszta a hit az amikor valamben hiszünk(akár annélkül hogy azt megtapasztalnánk és érzékeinkel felfognánk) a vallást pedig egy amolyan berögzödött dogmákat(nem minden vallás)követve gyakorolja az ember.De az hogy valaki hisz,még nem feltétlenül vallásos!
    Viszont végigolvasva a totyikot sokat mosolyogtam:)Azért hihetetlen mennyire sok fanatikust hord a hátán a föld:)(hogy most vallásos,vagy csak hisz,vagy ateista teljesen mindegy).
    A bibliábal kapcsolatban meg felhivnám a figyelmét azoknak akik mesének és hiteltelennek tartják azért mert ők ugy gondolják, az a pár majom aki összhordott hetet havat benne,nem feltétlenül biztos hogy igaz.
    Azt már meg sem emlitem hogy a biblia koráról és arrol hogy mennyi idős épp a tudomány adott hiteles elsimervényt.Aztán ott van az a kellemetlen tény is hogy jézus életéről nem egy iromány került elő ugy hogy közük nem volt egymásról és még is ugyan arrol irtak,holott sem időben sem helyileg nem stimmel az időpont.Ha ez csalás akkor a karbon vizsgálta is hibás,és ha az hibás akkor ott a nagy kérdés,Ki és mi téved?Ezt tessék kicsit megrágni...
    Mellesleg pedig sok-sok dolgot lehet tudományosan megválaszolni,igazolni,felfedezni,és sok olyan dolog van amire a büdös életbe nem fog tudni még csak megközelitő teoriát sem felállitani.Amugy is a tudomány csak azt tudja viszgálni és értelmezni ami már van és létezik,majd abbol visszafejtve épit.Ellenben mindenkinek szive joga hogy azt higyen el,és fogadjon el amit csak akar.Én igy teszek.