rFactor Drift
  • Misi az ezredes
    "ezért választottunk új házigazdát (ja, és látod milyen rend lett azóta, amióta nem vagy? Érdekes, nem?...)."
    Nagyon érdekes, amikor aktívan a topicot pakoltam ment a PÜ nekem , h minek törlöm a HSZ-eket stb. Amikor már hanyagoltam magánéletem miatt, akkor az a probléma. Hol itt az ész? A mostani házigazda is addig lesz jó amíg vagy meg nem unod vagy összetűzésbe nem kerül valakivel.

"ráadásul nyitás után fél nappal vágod be az első kommentedet, ebből követeztetve nem nehéz kitalálni, hogy erre a topicra sem lesz ugyanúgy időd."
    Azért írtam fél nappal később az első üzenet mert elment az internet. Az, hogy eddig nem volt időm, az nem jelenti az, hogy a továbbiakban sem lenne.

Jah és bocsánat az rF topicban lévőktől amiért nem használtam megfelelő kifejezéseket.

Vannak a Verseny modok, amelyekben a köridők, és a beérkezési sorrend szablya a helyezést. De, a Driftben a nem ez a cél, hanem a szög, a beérkezési sebesség stb... Akit érdekel az úgy is látni fogja a különbséget.

Ha a moderátorok úgy gondolják a topic fölösleges előbb utóbb úgy is bezárják. Természetesen benne van a pakliban.