Gátlásosság legyőzése
-
"Már nem akarok többet várni,vártam már eleget...Az a baj,h kibaszhott lusta vagyok"
Na igen. Az a helyzet, hogy a lustaságnak egyetlen ellenszere van, az pedig az elhatározás. Én magam is lusta vagyok, de ha elhatároztam magam, akkor nincs megállás. (Saját magadért tedd meg :))
"Én max ebben tudok alkotni,de csak kicsit,nagyot alkotni nám"
Most. Gyakorlással ez szépen emelkedik. Egyébként azok az emberek, akik úgy véljük, hogy egyedül alkottak nagyot, még ők sem egyedül tették meg. Mindenki lehet olyan "nagy ember"
"Ezek meg senkit nem érdekelnek."
Magyarországon lehet. Ettől függetlenül reklámok készítéséhez is kell tudás, és ezt még idehaza is keresik. A másik pedig, hogy egyedül is neki lehet állni, nagyon jó fórumok vannak magyar, és angol nyelven is (de még talán németül is). Anno, mikor játékhoz akartam modelleket készíteni, mindent felleltem, amire szükségem volt, csakhát... lusta voltam :D Bár annyira nem is bánom, az nem az én világom.
"Kéne vmi B.nő ,akkor talán meg tudnék váltzoni,d válohatós is vagyok ugyhogy nincs senki,aki teccik..."
Magadtól is meg tudnál változni, csakhát akarni kéne :D Válogatós vagy, nincs aki tetszene? Tedd föl a kérdést magadnak, és válaszolj is rá őszintén magadnak... Akarsz te egyáltalán kapcsolatot? :) (ha nem lesz a válasz, azzal sincs semmi baj az ég adta földön)