Gátlásosság legyőzése
  • King of Roads
    hát igen ez már elég súlyos. hozzáállásod negatív mint állat. énis voltam mélyponton és énis mindenkit visszaküldtem az anyjába aztán egyik nap gondoltam egyet és rájöttem h ez igy nem mehet tovább. és azóta nem is megy így bár még néha rámjön 5 percre vmi miatt aztán mindig lehiggadok. túlságosan elitéltem magamat, egy senkinek láttam magam és mindneki mellett eltörpültnek. soha nem jártam bulizni barátnőm se volt még 5. osztály óta + suli váltás 4 éve új osztály ott se érdekelt senki maximum 2 barátom volt akiket előzőleg is ismertem. szartam mindenkire legalábbis azt hittem mert tudat alatt mindenki érdekelt. végül elkezdtem edzeni mert ha belül nem voltam elégedett kívül mivel legyek? aztán egyre több barátot szereztem már osztályon belül is mivel hogy megnyíltam mindenki felé aztán a konditeremből is ismerek mindenkit ezzel + kinézettel együtt jött a nagyobb önbizalom. mostmár 100%ig pozitív minden, merek a jövőbe nézni és tervezgetni.

bocs ha hosszú, de azt hiszem (bár mindig mindenki ezt mondja) ha nekem sikerült kilábalni másnak is fog...csak akarni kell