Gátlásosság legyőzése
-
csgj #24 Én is ilyen voltam. És én nem tanácsolom se a piát, se a kockulást! Azt viszont igen, hogy gondolkozz kicsit... nem, nem kicsit... sokkal pozitívabban! Adj hálát azért, amid van (minden apróságért), és meglátod, hogy többet is kaphatsz! Persze akarnod kell a változást, növelned kell az önbizalmadat... de nem olyan szintre, amikor már nagyképűnek titulálnak. :P Gondold végig, hogy miben vagy jó. Építhetsz arra is. Ha ismerkedni akarsz másokkal, ne gondold azt, hogy ki fognak nevetni, meg hogy biztos hülyeségeket fogsz mondani! Add magadat, beszélj nyugodtan! A gyúrás... nos, szerintem ezt sem kell túlzásba vinni, de van benne valami. A rendszeres edzés leköt, és segít oldani a feszültséget. Ki lehet próbálni, nekem bevált.
Mindenesetre, a nagymenő piálós életmódot nem kell követned. Gondolom te is észrevetted, hogy vannak még rajtad kívül gátlásos emberek. Nos, őket ismerd meg! Ha segítesz nekik, közben magadon is segítesz, és talán még jó barátságokat is kötsz velük.
A csajok... velük sem lesz gond ;) Ha megtalálod azt a lányt, akivel sok a közös témád, aki úgy kedvel téged, ahogy vagy, minden a legnagyobb rendben! Persze, ez nem egyszerű, de rábukkansz majd, ha próbálkozol...
Ennyi lenne :D Remélem segíthettem, nem valami fúdenagy bölcs tanácsok ezek, de hasznosak... Remélem.