Gátlásosság legyőzése
  • berlinboy6329
    Hát köszi a segítséget.Azt nem mondom h örök vesztesnek hiszem magam,de változó..mikor igen,mikor nem.Meg elégedetlen vagyok önmagammal..Hát mondjuk idegesit már h ilyen béna vagyok-meg néha a kinézetemmel se vagyok elégedett,néha meg egész elfogadhatónak tartom-de nem tok hol elindulni a változás utján..mindig is ilyen voltam,önállaóan emg vagyok halva,mindig van vki aki elindit egy uton pár tanáccsal,onnan tól próbálok amgam csinálni mindent...normális lányhoz meg normáls fiú kell,hmmm.Hát ha nem is vagyok az,de ugy érzem, ha találnék vkit,megváltoznék teljesen.Mert mégis csak kialakul vmi kommunikáció köztünk ismerkedésnél,állandó érintkezésbe kerülök vele,hozzászkok emgtanulom a dolgokat,h kell az emberekkel bánni és ha vmit nem jóll csinálok,legalább tudom,h nem azért basz le,mer te bénaszaerköcsög,hanem mer jót akar nekem.Meg legalább tudom,h vkinek fontos vagyok és értékel,már ez is jól esne,ha vkitől kapok egy kis biztatást,szép szavakat/elismerést,amiket soha senkitől nem kaptamv ha igen az olyan semmilyennek tünt el se hittem...

Asse tom milyen célokat tűzzek ki.Semmi elképzelésem az életről..mi leszek,hogyan tovább,pedig már végzős vagyok,ami dolgok emg érdekelnek és irtam,azt meg nem tanitják egyetemeken+nagyon önállótlan vagyok nagyon nem akarok az Otthontól messzire elmenni huzamosabb ideig.Ha már 1 nap nem otthon alszok már nem megyek sehova...Soha nem járok sehova otthon kcckulok egész nap,mert nincs kivel hova elmenni..Diszkóba?Sok cigány,mindenki be van baszva,áhhh..Máshova meg hova?kocsmában is mindenki seggrészeg+mi érdekes van ott,amgyse iszok soha...