Gátlásosság legyőzése
  • Fbn Lx
    "a diszkó az normális embernek nem zene"
    wtf :DD
    Ez így önmagában elég nagy fasság, de gondolom a "diszkó zene" alatt azt a fajta "zenét" érted, ami a cigányok mobilján szól, ha buszon utaznak, és amit egyes színvonal nélküli magyar szórakozóhelyeken játszanak...
    Na, ezt vágjuk, akkor most kezdjük ott, hogy ki beszélt itt arról, hogy milyen szinten áll a rockzene, és legfőképp ki beszélt itt az elektronikus zene leggyengébb képviselőiről? Még mindig nem vágom, hogy honnan jön a szar, amivel dobálózni kezdtél.
    hogy az ACDC milyen értelmi szinten rekedt meg? Őszintén szólva fogalmam sincs, mert nem beszéltem még velük, lévén a zenéjüket nem szeretem nem is vagyok rá kíváncsi. De az én szótáramban a bandák tagjai nem a rokker, hanem elsősorban a rockzenész kategóriába tartoznak.
    Másrészről meg hallgatok én mindenféle zenét, elsősorban olyan stílusokat amiknek alapvető része a hangszer. De ha tudnád, hogy mekkora munka és szakma tudás egy komplex, tartalmas elektronikus zenét megírni, nem beszélnél faszságokat.
    De nem erről szól a téma, meg egyébként sem tudom, mi alapján hoztad most fel ezt a rokker vs elektró témát, amin 16 évesen már mindenki túl van.