Gátlásosság legyőzése
-
tpeterr #138 Úgy biz, valami sportot ajánlatos csinálni. Abban előbb utóbb lesz sikerélményed, persze ha rendesen edzel. Pölö az eddig annyira emlegetett kondizás. Egy idő után ahogy növeled a súlyokat, egyre jobban és jobban, az sikerélmény lesz, nőni fog az önbizalmad. Meg amikor egy-egy jó edzés után érzed az izmaidat, hogy van ott valami. XD Az is nagyon jó érzés. Én egy hónapja kondizok, és teljesen megszerettem, meg az erőnlétem is sokkal jobb lett.
Vagy még kosarazok is. Az is szintén nagyon jó. Pláne ha alapból szereti az ember, plusz még összehozza a haverokat/barátokat. Meg ebben is szintén nagyokat lehet fejlődni, Persze rengeteg edzéssel és kitartással. Jó érzés amikor látom, hogy egyre ügyesebb vagyok. Az meg csúcs amikor nyáron hazajönnek az nd1-es kosaras cimbik, és velük játszok. Le tudom mérni, mennyit fejlődtem. Meg amikor nagy ritkán sikerül kicselezni őket, vagy kivívni az elismerésüket a pályán, Ezek mind jó érzések, és növelik az önbizalmat, és még új cimbiket is szerezhetsz. Szóval a sportot csak ajánlani tudom. Meg mindig jobb, mintha egész nap otthon gépezik,, drogozik vagy mittudomén mi minden rosszat csinálhat még az ember. :-)