• Ahoy
    Hát nem egy helyről hallottam már ezt. Többek között nálam is ez volt XP alatt, FF naponta 1-2x összeomlott, biztosan emlékszem, mert gyakran kattintgattam a "Munkamenet helyreállítása" gombra - jólismerem rohadjonmeg.

Vistás laptopon meg a következőket csinálta FF: Szűz 1 napos legális Vistán. Kifagyott a "Global Virtual Card Host" ...innentől kezdve nemvolt net csak ha rezeteltem. Lehet ez a Vista hibája volt, nemtudom, de Krómon nem csinálta.

Szóval mindkét problémára a Króm jelentette a megoldást. Természetesen ezen jelenségek szorosan összefüggenek a verziószámokkal, szerintem a felrakott pluginokkal is (bár nekem 1-2 volt csak) meg hogy milyen oldalakat néz az ember. Biztosan nem egyedi eset, mert több helyrő hallottam, power user programozó cimbim is mesélte, direkt nem teszi fel az új verziót, mert állandóan omlott neki. Persze mindenkinek szíve joga, de tény hogy van... Lehet az újabb verziókban már nincsen, viszont nekem elég szakítóok volt, a Chrome sebességével egyetemben