Baldric#98
Nyugodtan írjatok még kiterjesztéseket, a nagy részükre valószínűleg tudok operás alternatívát, persze néhány nem fog olyan jól/egyszerűen működni mint a foxban, de néhány még jobb is lesz mint egy kiterjesztés (és az opera néhány képességét sem lehet firefoxos kiterjesztéssel pótolni, vagy nem olyan szinten).
Ezzel most egyébként azért fárasztom magam, mert az opera - firefox vitáknál általában arra a végső következtetésre jut a fórumozó közösség, hogy az opera jó, de a firefox kiterjesztéseit nem lehet pótolni, én most erre szeretnék rácáfolni.
Természetesen nem állítom, hogy az opera ebből a szempontból is(?) jobb a firefoxnál, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy nem olyan egyértelmű a két böngésző közötti különbség, mint ahogy azt sokan sejtik.
Az én véleményem az, hogy ez a két böngésző nagyjából egyformán értékes, és csak az bánt hogy a foxot mégis 10-szer annyian használják (legalábbis Magyarországon), ennek persze számtalan oka van, de az hogy az opera böngésző rosszabb lenne szerintem nincs köztük.