• Baldric
    Ha ilyen alap dolog a compressed browsing a firefoxnál, akkor légyszíves linkelj már egy leírást róla, nagyon erősen kétlem hogy valóban van ilyen.

Nem valószínű hogy fizettek neki azért mert azt írta "internet suite", hiszen valóban így van, vagy mi másnak neveznél egy programot ami nem csak böngésző, hanem e-mail kliens, rss olvasó, irc chat, torrentkliens meg ki tudja mit felejtettem még ki? (még mielőtt beszólnál hogy nincs rá szükséged, miért fogyasszák ezek az erőforrást, semmit nem fogyasztanak amíg be nem kapcsolod őket)

Az hogy fejlesztőként meg kell erőszakolnod az oldalakat hogy operában is menjenek elég durva kijelentés, elvégre acid3 100% (a korábbi verziók is simán verték az összes foxot), és jómagam is webfejlesztő lennék, eddig egy esetben volt olyan dom művelet amit a fox ismert de az opera nem, bár itt is fontos megjegyezni azt, hogy az nem w3c szabvány volt.
    De kérlek cáfolj meg, sorold azt amit nem tud az opera és még igazat is adok neked utána.
    Vagy mutass légyszíves egy oldalt aminél problémád volt az operával, nagyon kíváncsi vagyok én annak a minőségére. :P