Őszinte leszek. Én amikor bejelentették a starcraft 2-t nem hittem el annyira örültem neki(élőben néztem live streamen). Aztán kitalálták, hogy nem lesz benne lan és nem akartam elhinni. Mondom ilyen nincs. Egy starcraftban nincs lan?????? Ez olyan mintha paprikás krumplit főz az ember paprika nélkül. Egycsapásra alábbhagyott az érdeklődésem, aztán még olvastam olyanokat is(kérem, hogy ne hülyézzetek le fogalmam sincs ez hülyeség e vagy nem illetve, hogy mi változott azóta), hogy a custom mapokért is fizetni kell majd stbstb. Engem abszolút nem érdekel már ez a játék(valamiért a diablo3ban még bízom...talán csak azért mert túl jó cucc ahhoz, hogy elrontsák egyszerűen szentségtörés lenne akár fizetős hülyeségekkel akár bármi mással).
"Valami köztes megoldást keresnek de battle.net 2.0 szükséges". Akkor az milyen lan? Ez a mondat értelmetlen így mi az,hogy lan de egy netes rendszer szükséges hozzá? Na de mindegy is hiszen ez engem úgysem nagyon izgat már. Pedig kifizettem volna érte a 12-14k t is akár(igen, pedig kurva ritka az olyan játék amit én 32 éves fejjel ennyire értékelek...).
Akik "fikázásnak" érzik a hozzászólásomat tévesen(vagy csak natúr elvakult sc2 hívők) kérem a személyeskedést mellőzve szidjanak majd. Köszi