57
-
#17 Szerintem majd kiderül, hogy milyen lesz addig felesleges találgatni. Én privátban szeretek játszani de ha jól nézem sehol nincs arról szó, hogy ezt ne lehetne megtenni. Aki meg a LAN hiányra fogja, hogy nem veszi meg az eddig se vette volna meg, maradjunk ennyiben. -
#16 Maguk alatt vágják a fát, az ellenkezője fog elsülni, mint amit várnak. Valaki neten szeret játszani, valaki privátban, LAN-on vagy Hamachin. Néhányan akik nem szeretnek játékra költeni, de nagyon szeretnének majd játszani multiban megveszik, de többen nem fogják a lan hiánya miatt. Ráadásul ez a húzás arra utalhat, hogy a játék alapból nem sikerült jól, és remélik, hogy megveszik a neve miatt, és csak később jönnek rá, hogy nem élvezetes. -
#15 És ugyanigy, oroszország szerzői jogokkal is hadilábon áll. Gondolom pont az ilyenek miatt hozták meg ezt a döntést. Eladtak tizennéhány millió starcraftot, ezzel szemben LEGALÁBB háromszor ennyien játszottak vele mindenféle tört verzióval. Persze ne áltassuk magunkat az SC2-re is lesz törés megoldás. -
#14 Ugyanez a helyzet. Nem tudom afrika olyan részén mennyi Starcraftot adtak el de gyanitom marginális a helyzet. -
#13 Aham...
Afrika? Észak-Oroszország?
Óceánia?
-
#12 Az a baj, hogy nem magyarország a piac ahol még tényleg előfordul, hogy nincs mindenhol otthon internet, de külföldön ez nem opció (szerintem egyébként itt sem vészes). Engem abszolút nem zavar, hogy neten kell játszani az 1-et is ott játszottuk. -
cateran #11 Megjegyezném,épp tegnap toltuk 3-an a Titan Questet LAN-ban..(egyikünknek ugyanis nincs net,hoppácska..bizony ám van ilyen) Milyen ironikus időzités a sorstól..akarom mondani micsoda véletlen:D -
cateran #10 Ne bassza meg,hogy Singel-nél is be kell jenetkezni majd...akkor ennyi,nálam kuka,messze nincs mindenhol net és ha nekem a SINGLE módhoz netelérés kell,akkor rohadjanak meg... -
#9 Multitask: Őszintén, a szívemből szóltál! Már hosszú-hosszú ideje hangoztatom - szinte szóról szóra - ugyanezt!
-
Multitask #8 Még azt kihagytam, hogy korlátos nettel sem letölteni nem akarok semmi játékot amit megvettem (meg ha már megveszem legyen kézzel fogható!), sem pedig neten keresztül nem akarok játszani, arra ott vannak a flash játékok. Ugyan milyen net kéne már ahhoz... ez hülyeség. -
Multitask #7 És a nagyokos idióták arra nem gondolnak, hogy valaki azért szeretne LANozni, mert nincs internete és nem tud játszani a komáival? (és most ne gyertek azzal a baromsággal, hogy minden lakásban van internet, mert nincs!!!)
Ugyanez annál, akinek nincs internete, de baszódjon a bejelentkezéssel, mert megvette és szeretné is használni!
Az engem nem érdekel, hogy láthatják mit játszok(ha annyira akarom kiírom msnre), ne zaklassanak, hogy menjek ezt vagy azt játszani, úgyis akkor hagyom abba a játékot amikor én szeretném!
Már felidegesített a Blizzard ezzel a baromságával meg a többi is felfog.
Annyit mondok rá, hogy akkor baßßák meg a qrva anyjukat és játszanak utána vele a battlenetjükön, sz@rházi banda! -
Healbacsi #6 A LAN eltorlese logikus lepes a blizztol. Miszerint igy nincs sok ertelme torni a jatekot, igy elore lathatoan tobb peldany kel majd el. A masik, hogy aki latta milyen lesz a Battle.net 2.0, az tudja, hogy maximalis kapcsolat tartast nyujt a jatekosoknak.. peldaul Geza D3-at tol single-ben, de mivel be van jelentkezve, igy a baratai latjak hogy jatszik, igy mar jon is az uzenet, gyere ide, meg ide, nyomjunk ezt, vagy azt. Ez kvazi olyan mint amikor msn-ezik vki mikozben jatszi, filmet nez. A fizetos mapokrol meg annyit, hogy valszeg a total reszletes, fullos terkepekert fognak majd az emberek fizetni.
Ebben a lan szeru ujjitasban is annyi a plane, hogy kulon jatekot hoznal letre, ahova csak az adott helyi halobol lehetne belepni, de mivel be vagytok jelentkezve a battle.net-re igy mindenki latja, hogy online vagy.
Mas kerdes, hogy ezaltal a blizz total fel tudja terkepezni az egyes jatekosok szokasait, mikor mennyit es mit jatszik, ill kivel teszi ezt, es talan itt van a kutya elasva. -
#5 jaja. Lehet, hogy még túl korai volt ez a bejelentkezős dolog... -
#4 Gondolom az autentikacio megy battle.netv2-n, a lenyegi forgalom meg egymas kozt.
Bar igy mar konnyebben lehet warezolni, csak kell egy fake autentikalo az eddigi fake battle.netv2 helyett. Passz. -
#3 A "fizetős custom map" annyiban merül ki, hogyha te ügyesen tudsz mapokat csinálni, akkor azt feltöltheted a battle.net-re, hogy mások is játszhassanak rajta. Mindezt megteheted ingyen, vagy pénzért is.
Ez a battle.net-es bejelentkezés meg azért kell, hogy ne legyenek életképes warezverziók. Még a singleplayerhez is be kell jelentkezned. Igazából nem tudom, hogy mit sírtok ezen olyan sokat. Kb annyi az egész, mintha játszanál egy cod-ot, de előtte be jelentkezel xfire-be.
Persze énis támogatnám ezt a LAN-os dolgot (még ha nem is szoktam lanozni), de nagyon nehéz olyan megoldást találni, hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon. Úgy látszik most találtak valami ehhez hasonlót.
szerk.: ja és van egy rossz hírem: ez a bejelentkezős buli nem csak a Blizzardnál lesz. Hamarosan minden játék ugyanezt az utat fogja követni, amint egy kicsivel jobban elterjed az pénzért netről játékletöltés téma (pl.: Steam). Onnantól pedig már csak egy lépés addig, hogy ne is kelljen letölteni, hanem egy streamen keresztül lehet játszani. -
#2 Sziasztok
Őszinte leszek. Én amikor bejelentették a starcraft 2-t nem hittem el annyira örültem neki(élőben néztem live streamen). Aztán kitalálták, hogy nem lesz benne lan és nem akartam elhinni. Mondom ilyen nincs. Egy starcraftban nincs lan?????? Ez olyan mintha paprikás krumplit főz az ember paprika nélkül. Egycsapásra alábbhagyott az érdeklődésem, aztán még olvastam olyanokat is(kérem, hogy ne hülyézzetek le fogalmam sincs ez hülyeség e vagy nem illetve, hogy mi változott azóta), hogy a custom mapokért is fizetni kell majd stbstb. Engem abszolút nem érdekel már ez a játék(valamiért a diablo3ban még bízom...talán csak azért mert túl jó cucc ahhoz, hogy elrontsák egyszerűen szentségtörés lenne akár fizetős hülyeségekkel akár bármi mással).
"Valami köztes megoldást keresnek de battle.net 2.0 szükséges". Akkor az milyen lan? Ez a mondat értelmetlen így mi az,hogy lan de egy netes rendszer szükséges hozzá? Na de mindegy is hiszen ez engem úgysem nagyon izgat már. Pedig kifizettem volna érte a 12-14k t is akár(igen, pedig kurva ritka az olyan játék amit én 32 éves fejjel ennyire értékelek...).
Akik "fikázásnak" érzik a hozzászólásomat tévesen(vagy csak natúr elvakult sc2 hívők) kérem a személyeskedést mellőzve szidjanak majd. Köszi -
#1 Bekaphatják. Így, röviden.