Vicky 1836-1939
  • Madlion
    Köszönöm a segítséget.A katonák eltűnése tényleg atól lehet amit írtál,mert egy viszonylag nagy sereg állt egy területen.
    Likőr kérdés.Hát próbállkoztam,de eddig semmi eredmény.A játékban nem vagyok nagyhatalom(Magyarország),de a 10-ik helyen állok a rangsorban,presztízsnél pedig a 8-ik helyen.Az szerintem annyira nem rossz de a likőr továbbra is kimegy az országból.Ez azért idegesítő,mert éppen háborúra készülök Ausztria ellen (leave sphere) és a seregemből pont az ágyúk tűntek el és nem tudom pótolni őket.Azt meg már megtapasztaltam,hogy milyen veszteségekkel jár,ha egy jól felszerelt seregnek rontok neki csak gyalogsággal.
    Külföldi fórumokon is írták páran ezt a problémát és állítólag heart of darknes kieg-el valamilyen szinten orvosolták ezt a likőr dolgot.
    Még kicsit próbálkozok,de Lehet az lesz majd,hogy újrakezdem a dlc-k felrakása után,de azzal várok mert 20euró steam-en.Talán lesz vmikor akció.Mostanában nagyon szórják az akciókat.Addig meg leporolom a Hearts of iront 3-at.