Vicky 1836-1939
  • Madlion
    Üdvözlet.
    Régebben játszottam ezzel a játékkal,de csak rövidebb ideig,de nemrég megvettem Stem-en és időm is volt rá,hogy jobban belemerüljek.
    Nagyon tetszik a játék,de egy két dolog nagyon idegesítő benne,amit nem értek és gondoltam itt talán tud valaki tanácsot adni.
    Az első:Sokszor előfurdul,hogy egy jól felépített hadseregből(Lovasság,gyalogság,tüzérség)eltűnnek ezredek.Persze mindez békeidőben.Hozzáteszem az ország megengedhető számú egysége(brigade)alatt van a sereg,tehát még létrehozhatnék egységeket.Persze rendszerint a tüzérség tűnik el és ezzel el is érkeztem a második kérdésig.
    2:Miért nem tudok olyan egységet létrehozni,amelyhez liquor kell?Egyszerűen nincs liquor az országban,pedig a gyárak(nem is egy) ontják magukból.National focust is ráteszem,national stock is üres.Azt látom,hogy mennyit gyárt az ország,de az 100%-ban exportra kerül.Ez hatalmas hülyeség.Abszolút nem életszerű.Egy országnak,ha mondjuk fityfiritty kell a hadserege fejlesztéséhez,akkor az adott ország piacán előállított fityfirittyre elővásárlási joga van,legyen az adott országban demokrácia,vagy szabad piac,mindegy.A nemzeti érdek mindig elsőbséget élvez és akár meg is tilthatja a fityfiritty exportját.Ezt szerintem rendesen elb...ták a készítők.Számomra ez totál élvezhetetlenné tette a game-t.
    Ha esetleg tud valaki tanácsot,segítséget adni,azt megköszönném.