Vicky 1836-1939
  • bagalas
    Többnyire próbálgatás és a játék felület alapos tanulmányozása. Egy két dolgot persze én is angol nyelvű leírásokból tudok, pl hogy a belső piac mindig előnyt élvez a világpiaccal szemben, de az pl hogy az országoknak rangsor szerinti elővásárlási joguk van a világpiacon az le van írva a játékban. Most meg nem mondom hol.

A pop demand mod abból a szempontból jobb, hogy kisebb országokkal is viszonylag jól lehet érvényesülni mert több tucat alternatív termék előállítást tesz lehetővé és jópár új terméket is rak a játékba. Szóval ha mechanikai alkatrész kell csinálhatod bronzból, vasból, miegyébből. Kicsit bonyolítja is persze a dolgot de nem vészes. Viszont annyit nem változtat a játékmeneten hogy egészen új játékélményt adjon és ahogy én észrevettem a mesterséges intelligencia sem tudja elég jól kezelni, pl a kapitalistáim rendszerint bronz alapú Mechanikai alkatrész gyárat akartak építeni mindenhol úgy hogy bronzom nincs de vasam annyi mint a szemét. Képzelem a többi országot amit az MI kezel mennyire lehet sikeres.