Vicky 1836-1939
  • bagalas
    #3265
    Szia!
    Erre nincs külön varázsszer, keresned kell egy nagy szövetségest (pl a britekket), vagy több kisebbet. Besférázhatod a svédeket, dánokat, spanyolokat. Nagyobb Secondary Power nemzeteket hogy aztán szövetségre lépj velük.

    Ha mégis egyedül küzdenél akkor úgy van esélyed, ha az elején lerohanod szicíliát (a sereg fele legyen huszár mert nekik a legnagyobb a 'recon' amivel gyorsan lehet területeket befoglalni) utána csak ki kell tartanod. Állítsd fel a seregeket a francia és svájci határon és az egyel bentebbi területeken. Ha 224 dandárod lehet max akkor abból kijön elég (30-36 ezer fő/sereg). Ha valamelyiket betámadta akkor küld be a másik sereged. Vagy kettőt attól függ mivel állsz szemben. A védekező seregnek sokkal könnyebb dolga van főleg ha már van 2 'dig in' bónuszod.
    Mindenesetre meg se próbáld úgy lenyomni hogy te támadsz. Az első világháború idején az volt a menő hogy mindkét fél beásta magát és egyik se tudta lenyomni a másikat. Mindig az nyert aki védekezett. Ez a játékban is hasonlóra van szimulálva. Úgy kell taktikázni hogy mindig defenzív csatákat vívj, akkor jó esélyed van.