Vicky 1836-1939
  • zoleee28
    Látom Te eléggé képben Vagy, köszi megint.

Azóta szinte az egész Dél-Amerika az enyém már, Venezuelát és Brazíliát kivéve (ja és Braziíia egy része a franciáké), a célom, hogy az egész kontinenset elfoglaljam. Már a második vagyok a pontlistán, csakis az USA van előttem, de csak kb 900 ponttal. Most épp a flottát akarom fejleszteni és erősíteni, kb 50 legerősebb hadihajó építése van folyamatban, ezzel lehet, hogy meg is fogom őket előzni, mert ha jól tudom, egy ilyen hajó 20 v 30 katonai pontot ad. Még sosem voltam az első a ranglistán :)

Miután elfoglaltam Dél-Amerikát, továbbmegyek Közép, majd Észak-Amerikába. Aztán szerintem Dél-Kelet-Ázsiáb következik és megkezdem az ottani francia, holland és spanyol gyarmatok megszállását.

A gazdaság eléggé prosperál már, még ha maximumra állítom is a national stockpile-t, akkor is 150-200-zal nő a pénzem, bár a hadsereg és flotta növekedésével ez nyilván nem sokáig lesz így. Lassan minden technológiát kifejlesztettem és elkezdhetek repülőket és tankokat gyártani. Majdnem az összes terméknél a top 5 termelő között vagyok, jó néhánynál az első helyen.

Amire még választ keresek: mit lehet csinálni, hogyha egy állam valakinek a szférájában van, és ki akarom szedni onnan? Képtelen vagyok elérni a 100 influence pontot, hogy kiszedjem, előtte mindig discreditel, nullázza a pontszámomat, vagy bannolja a nagykövetséget egy évre.
    Miután 3x megcsinálták a franciák, felhúztam magam és megtámadtam Kolumbiát azt is vállalva, hogy ők is hadat üzennek. De nem tették, így most már Kolumbiát is az országomhoz csatoltam a fővárosát leszámítva :) Még várnom kell, hogy azt is elfoglalhassam.