Vicky 1836-1939
  • zoleee28
    Huh, köszi a részletes magyarázatot, jópár dolog megvilágosodott.

Bár én úgy gondoltam, hogyha a középréteg adóját lecsökkentem, és meggazdagszik, akkor fog megnőni a kapitalisták száma, mivel van elég pénzük gyárakat alapítani stb.
    Sajna nekem már demokrácia van, így nem tudom az kormányzó pártot kiválasztani, és jelenleg a kapitalisták szabadon alapítanak gyárat.

Azóta azonban sokat játszottam, elfoglaltam teljesen Chilát, Paraguayt, Uruguayt, és Argentínát is több háborúban, már csak a fővárosa van. Most Venezuela és Kolumbia jön, majd utána Brazíliát foglalom el, bár a területük egy részét már Franciaország birtokolja.

A kapitalisták problémája megoldódott, biztos azért, amit Te is írtál, hogy azóta a gyárak közül sok nyereséges már és a vasutat is szerencsére folyamatosan fejlesztgetik. Már nagyhatalom vagyok, a 4. jelenleg, elkezdtem az erős iparú államokat szférázni. Bár azzal még nem vagyok tisztában, hogyha beszférázol egy államot, az pontosan milyen előnyt jelent számodra? Ill akkor már felteszem a kérdést, hogy mi a különbség egy állam teljes annektálása és szférázása között? És mi az a puppet?