Vicky 1836-1939
  • W4SS4W
    nem tudom nekem az összes nagyhatalommal +200 a kapcsolatom :D
    nálam úgy van hogy csak akkor lehet beszállni egy háborúba ha aki mellé be akarok szállni vele a viszonyom barátságos.

Most az Olaszokkal játszok elég szépen is haladok :D
    csak most jönnek a tankok meg a repülök azt még nem tudom hogy fogom őket lassan felváltani a gyalogosokkal :S az a szép hogy a 270 dandáromból 170 a gyarmatokon van és csak kevés része europánban, europárba szinte alig tudok katonát toborozni, vagy elég ha a gyarmatokról csak át küldömöket EU-ba? :D te hogy oldod meg ezt? illetve most majd Egyiptomot akarom annektálni mint gyarmatot csak 19 a becstelenségi rátám így meg kell várnom míg lemegy 17-re, remélem addig senki nem előz meg :D
    itt egy kép hogy most hogy állok: (bár mire megnézed már előrébb leszek:))

Azt nem értem hogy amikor az osztrákokat be akarom támadni akkor azt írja hogy katonám van a határain belül, közbe semmi nincs ott :D a másik meg hogy az Oszmánokat és az osztrákokat támogatja mint szövetséges Franciaország és Anglia így nem nagyon tudok tülök területet szerezni pedig az Oszmánoktól lehet sokat is :)
    Na most gyorsan elhadartam hogy mi is a helyzet velem majd még később írok :D