Vicky 1836-1939
  • Angyali Érint12
    1836-ban kezdtem Oroszországgal, Az ország jól fejlődött, húsz évnyi béke következet be, az ipar ugyan lassan de valamennyit fejlődött. 1861-ben támadtam meg Törökországot, és rám támadt Poroszország, mivel TO szövije volt. A háború 5 és fél évig tartott, az orosz technika sajnos elmaradt a némettől így vereséget szenvedtem. A háború után jelentős reformok történtek az országban, 1870-es évektől viszont megerősödtem a kommunisták de nagyon (a szocik így is erősek voltak) az országban állandó kommunista lázadások törtek ki ,amely gyengítették a birodalmat.
    1877-ben kitört a második Német-Orosz háború amely újra az oroszok veresége lett.
    Elképesztő nagy lett a kivándorlás, Európa államai lehúztak mellettem, miközben az országom nem fejlődött semmit. A háború után létre jött az Észak-Német állam, hogy ne legyen egységes állam 1891-ben újra támadást intéztem a németek ellen, ez azonban másfél évig tartott. Ebben a háborúban elvesztettem mandzsúriáttól megszerzett területeket, az angolok vették el. Majd 1910-től a fasiszták is megerősödtek az országban, most 1923-ban Litvánia,Lettország,Dánia már mind kommunista diktatúra van.

Európában csak konzervatívok meg liberálisok vannak, kivétel NO. Ahol keelti részen fasiszták, nyugati részen kommunisták.