Vicky 1836-1939
  • Petiii94
    Hali.Most kezdtem a játékot ,igaz régebben már játszottam vele ,de nem sokat.Ismeretes vagyok paradox játékokban,Eu3-azok és DH illetve HOI sem ismeretlen számomra :D Mégis ez a Victoria2 vet fel nekem néhány kérdést.
    Törökökkel játszom.Vissza noymtam Egyiptomot core tartományoki és Sidi-Barani régiót is megszereztem+ Tunézia +égei tengeri szigetek.Pnzügyi gondjaim sokszor akadnak.Mikor van eg kevés pénzem gyárat illetve vasutat építek.Gyárakat az alapján szoktam ,hogy megnézem a kereskedelem fülecskébe ,hogy mit is fogyaszt a nép.Pl. sima ruhára volt asszem 186.0-ás kereslet,meg likőrre vagy 200-as.Ezért húztam fel mink 2 féléből 1-1 gyárat Isztambul közelében.Tettem national focust szakmunkásokra ,hogy legyen elég.A likör gyár fial is mint állat!!!Kb 20K-t ,de a másik már közelsem.Ugyanezen elv alapján húztam még egy trágya gyárat is ,na de az meg úgy viszi el a pénzt ,hogy bezártam.Likőr gyárat bővítgetem ,de már nincs rá pénzem mivel megugrott a nationalstockpile(nemzeti készlet asszem) ami a kiadásoknál az első csúszka kb 700-ra. és a bevételeim mindössze 400körüliek.Így óriási minuszom van.Lentebb vettem ezt avcsúszkát ,de így csokkent a sereg harciképessége meg még kitudja mi...Na meg szívok azzal is ,hogy jönnek üzenetk ,hogy a kisebbségek mocorognak.Igaz lázadás még sosem volt ,de a Militancy nő vagy micsoda:D bocsia hosszúságért.Aki tud segítsen kérem. Skype nevem: petiii.94

Aki szívesen segít vegyen fel :) Köszönöm előre is ! Kellemes ünnepeket! :)