Vicky 1836-1939
  • gatoth
    Akkor inkább clerk-ekre fókuszálj. Az is ott dolgozik a gyárban, viszont erősen javít a hatékonyságon, és így kisebb az esélye a veszteségnek.
    A veszteség pótlása nem egészen így történik. Amikor építesz egy 1-es szintű gyárat, akkor annak van 1000arany tartaléka. Ha 2-re bővítesz 2000 lesz, és így tovább. Ebből pótolja a veszteséget, viszont a nyereséget meg visszatölti ide, egészen addig, amíg be nem áll max-ra (1000/2000 stb-re). Ezután az összes profit kimegy a dolgozóknak/tőkéseknek. Viszont ha neked kell támogatni, akkor azt jelenti, hogy már hosszabb ideje veszteséges, mivel elhasználta a tartalékait. Ha bemész a budget fülre, és ott az ipari támogatások ikonján hagyod az egeret, akkor megmutatja csökkenő sorrendben, hogy melyik gyárat támogatot és mennyivel. Nekem általában a felső néhány teszi ki a támogatás nagy részét. Ezeket nyugodtan bezárhatod.
    A nagyobb összeomlás elkerülésére továbbra is áll amit leírtam (clerkekre gyúrás, commerce utolsó oszlop, új termékek gyártása...)

Szerintem azért nem megy fel max-ra mert a stockpile sincs maxon. Mint említettem, annak része a katonák ellátmánya, és minél alacsonyabb szinten áll a csúszka, annál alacsonyabb a szervezettség.
    Ha nem ettől, akkor fogós kérdés..