A #18-as üzenetedben megkérdőjelezted azt, hogy a jazz = magasabb kultúra. Nem érveltél, csak belinkeltél egy írást, amelyről a #61-ben kijelentetted, hogy nem a te véleményedet tükrözi. A #63-ban még mindig azon írás szerzőjének szándékáról elmélkedsz, amely szerinted nem azonos a te véleményeddel, majd azt várod tőlem, hogy győzzelek meg - miről is??? Hogy jön ide egy írás szerzőjének szándéka? Nem inkább a tartalma a lényeges? - ami ugye nem azonos a te véleményeddel. :)
A #66-ban ismét csak az érveimet hiányolod - mi mellett vagy ellen??? A #70-ben szerinted azt hangsúlyozom, hogy mennyire nincs igazad. Ezzel szemben én egyetlen egyszer írtam, hogy nincs igazad, mégpedig amikor az alábbi állításodat vontam kétségbe:
"Pont a jazz megjelenésével kezdődött az a folyamat, aminek mostanság a pop zenét köszönhetjük."
Ennek téves voltát pedig te magad ismerted el:
"utánanézve látnom kellett, hogy a jazz nem csak úgy ki nőtt a földből, hanem voltak előzményei, ezért sokkal inkább egy folyamat részese, mintsem indítója."
Most akkor miféle érveket is vársz tőlem? A veled folytatott beszélgetésben én semmit nem állítottam a jazzről - állításokat te tettél, mindenféle érvelés nélkül. Én csupán azt állítottam, hogy nagyon nem ismered a jazzt, ezt viszont te magad bizonyítottad be, nem szükséges ehhez az én érvelésem.
Fejleszd kicsit a vitakultúrádat, mert ezzel a vitastílussal nem tudsz becsalni a te utcádba, ahhoz túl jól ismerem. (Többnyire a zsidó származású vagy vallású emberek szokták alkalmazni meglehetős sikerrel, hogy a vitapartnert folytonos védekezésbe kényszerítik, ha a szerencsétlen nem lát át a szitán. Miközben épp ők azok, akik érvelés nélkül tesznek kijelentéseket.)