Napoleon: Total War
  • CamelX
    Orosz hadjárat elég érdekes, hozzátéve h orosz töriből tudok legtöbbet ebből az időszakból, de itt érdekes hogy feltétel Galícia, Lengyelország és Kelet Poroszország elfoglalása. Na most nálam Napoleon ezeknek még a közelébe se jutott el 1808ig hogy felkavarja a dolgokat miközben én max a törököket és a skandinávokat tudtam leigázni. Lehet azért mert normal-on van? Csaták így se épp könnyűek. Szerencsére 1 év alatt sikerült megoldanom, hogy szépen összeugrasszam az osztrákokat és a poroszokat, aztán persze minden szövetségemet meg kellett szakítani, mert az egyedüli kiút már csak az volt hogy a 3 főterületet megszerezzem, hogy 180an fokos fordulatot csináljak és a franciákkal álljak szövetségbe mindenki ellen. Mivel görögországot is nekik adtam cserébe, osztrákokhoz könnyen benyomultak, én is gyors elkapkodtam tőlük amit tudtam.
    Következtetés max annyi, hogy vagy Napoleon volt gyenge a játékban h nem jutott el hozzám, vagy rosszul választotta meg az alapszövetségeseket Aleksei cár :)