10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • MertHogy
    #9042
    Megmondom őszintén, nem igazán emlékszem az első részre, de azt tudom, hogy a végén lévő fagyos táj a Lángoló Rózsa Rend nagymesterének, Jacques de Aldersberg az illúziója, mivé lesz a világ, ha nem állítják meg a Fehér Fagyot, itt véleményem szerint nem a valós Falka vezetővel küzd meg Geralt, hanem egy illúzióval. Érdekes ez a szellem lény dolog, a kettőben is említik, hogy nem lehet őket megölni, de mikor Geralték rátalálnak a Falkára és Yenre, kardjaikkal simán levágják őket. Érdemes a menüből visszanézni az emlék videókat egyszerre, sok minden jobban összeáll.
    Az witcher világ alapja, hogy mikor a Szférák Együttállása megtörtént, a világok keveredtek, lényegében párhuzamos univerzumok. Ekkor került a witcher világra a mágia, az emberek és a szörnyek, addig itt csak az ős tündék, más néven Aen Seidhe, és a törpök éltek. Az ember hamar meghódította a világot és szorította ki a többi fajt, innen eredeztethető a fajok közti feszültség. Egy ilyen világból származik a Vad Falka is. A Vad Falka, a Fehér Fagy, az Ősi vér gyermeke ezek mind a harmadik részben kapnak igazán hangsut, és magyarázatot.
    Sokak véleménye szerint az Iorvethes szál sokkal jobb, mint a Rochos, én is osztom ezt a véleményt, szóval tényleg ne hagyd ki, már csak Saskia miatt se.