Számít az a W3-ben, hogy kinyírom -e Lethot-t? Megnéztem mindkét vonalat, de a vége ettől teljesen független. Jelentős szerepe lesz a W3-ban? Egyébként kinyírtam... Sílét viszont életben hagytam, gondolom ő is feltűnik majd így a 3. részben.
Összességében nem értem az egészet. Yennefer, ha jól értem közel állt hozzám, de Triss erről egy büdös szót sem szólt. Kedves... Vagy ott sem volt még akkor?
Ellenben Lethot nem értem. Miért borította lánga a fél világot? Mert "csak" és mert W iskolát tudna csinálni? És mindez by random chance, mert találkozott egy királlyal. Ennyi...? Ennyi a nagy magasztos indok az epic szarkeverés mögött, ahol nem is lesz a végén hosszú háború, mert Nilfgard délről megintul északra az utolsó videó szerint... Vagy nem ezt látom...?
Ezek után kíváncsi leszek a másik vonalra. Importáláskor melyik mentés alapján fog dönteni a W3 vajh..?
Túl sok importálási lehetőség van, kinek van ideje az összeset végig tolni...? Valahol vicc, hogy ez a "probléma". :) Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.17. 02:11:36