TomDantes#8694
Nem, megnéztem. Nevetséges az egész. Nem értem, valami hiba ,hogy könnyű szintet ír ki, de közben nehezebb szinten van mégis? Komolyan nem tudok mire gondolni, kétszer végigjátszottam úgy hogy egy-két helyen izzasztott meg, most meg, a nehezebb részek sehol sincsenek, és már játszhatatlan. Lehet elkezdem előlről, de ilyet?
Például, van az a küldetés, hogy ki ölte meg a troll asszonyát, van ügye pár rossz arc egy temetőben alig bírtam velük.
Város melletti barlang , benne a nekkerek, első méterek kinyírtak, pedig minden izét benyomtam.
Van egy küldetés , jön három lidérc, egyikőjüket se tudom leverni, fél percbe telik és végem.
Pedig harcolok, védekezek, használok minden jelet+italt, bombát, kardomban 3 rúnát tettem, -első részből importált spéci ezüst kard- + valami olajat, növelje a sebzést, taktikusan csinálom és, mégis megszívom.
Mi lesz így a kimondottan nehezebb részeknél? Egészen megdöbbentett, pár napja játszottam ki harmadszor az első részt, gondoltam a második is legyen három.
Szóval ilyet még sose tapasztaltam, de más játékba se. De itt meg, hát nem most kezdtem. Rohadtul furcsa az egész.