9144
-
#8703 Újrakezdtem a játékot hardon, és már az első fejezetben vagyok hatos szinten, de a pontokat nem tudom kiosztani a skillekre. Ahhoz kell még valamit csinálni? Nem emlékszek az előző végigjátszásból. -
Although #8702 Az enhanced verzió lényegesen könnyebb normálon mint amilyen az eredeti volt. Az eredetiben a normal a mostani hardnak felel meg. Lehet sok panasz miatt lejjebb vették a normal nehézségét. A witcher 3-nál már eleve így lesz megoldva, az eddigi infok alapján. -
TomDantes #8701 Azért beszarás. Szóval újrakezdtem. Kijásztottam ismét, mind két ágon( A tünde ág sokkal jobban tetszett) és semmi. Egyszer se haltam meg, a két ágon. Előtte, már a legelső fejezetben se boldogultam a sima banditák ellen, olyan iszonyat nehéz volt. Ennek mégis mi lehetett az oka, azonos nehézségi szint, ugyanúgy fejlődtem, nem most kezdtem elősször, én csak arra gondolok valami nagyon fura bug miatt, a Witcher , legnehezebb szinten indult el, bár könnyű szintet írt ki, más magyarázatot nem tudok.
Nagyon érdekes, ilyet még sose láttam. -
mindero #8700 Én másodjára felraktam valami enchanted combat vagy hasonló modot, attól lett kicseszett nehéz. Abba is hagytam a prológusban. -
#8699 Én importáltam mentést, de attól nem őrült meg, simán végigjátszottam legkönnyebb fokozatban, nem hiszem hogy az a gond. -
TomDantes #8698 Nem. Nem tudom, lehet attól őrült meg a játék hogy most importáltam az első rész mentését? Az első két alkalommal nem csináltam. Bár ettől se kéne extra nehéz módba váltania, de lehet valami hiba.
Mindegy, hát előlről kezdem, importálás nélkül. -
#8697 Ja, ez nem az első rész. Nem szóltam. :) -
#8696 Triviális kérdés, de a megfelelő harci stílust (gyors, erős, csoportos) használod a különböző ellenfelek ellen? -
#8695 MOD-ot nem szedtél le valamikor - mondjuk a STEAM segítségével? -
TomDantes #8694 Nem, megnéztem. Nevetséges az egész. Nem értem, valami hiba ,hogy könnyű szintet ír ki, de közben nehezebb szinten van mégis? Komolyan nem tudok mire gondolni, kétszer végigjátszottam úgy hogy egy-két helyen izzasztott meg, most meg, a nehezebb részek sehol sincsenek, és már játszhatatlan. Lehet elkezdem előlről, de ilyet?
Például, van az a küldetés, hogy ki ölte meg a troll asszonyát, van ügye pár rossz arc egy temetőben alig bírtam velük.
Város melletti barlang , benne a nekkerek, első méterek kinyírtak, pedig minden izét benyomtam.
Van egy küldetés , jön három lidérc, egyikőjüket se tudom leverni, fél percbe telik és végem.
Pedig harcolok, védekezek, használok minden jelet+italt, bombát, kardomban 3 rúnát tettem, -első részből importált spéci ezüst kard- + valami olajat, növelje a sebzést, taktikusan csinálom és, mégis megszívom.
Mi lesz így a kimondottan nehezebb részeknél? Egészen megdöbbentett, pár napja játszottam ki harmadszor az első részt, gondoltam a második is legyen három.
Szóval ilyet még sose tapasztaltam, de más játékba se. De itt meg, hát nem most kezdtem. Rohadtul furcsa az egész. -
#8693 Valahogy nekem is ez jutott eszembe. -
#8692 Biztos az a könnyű szint? Nem lehet hogy véletlenül dark mode-ba nyomod? -
TomDantes #8691 Agyvérzést kapok rögtön. Ilyet, nem tudom felfogni. Már kétszer! kijátszottam. De most, nem értem. Jászhatatlan. Olyan kurva nehéz ,hogy az nem igaz. Nem értem, hát kétszer végigjátszottam, ez nem volt ilyen nehéz. Most az utolsó bandita is rohadt nehézséget okoz, senkivel nem bírok el, semmillyen szörnnyel, és könyű szinten van!
Mielőtt valaki mondaná,m hogy de béna vagy azért nem megy, mondom: kétszer kijátszottam.
Mi a fene folyik itt? Volt valami patch ami hatszorosára növelte a nehézséget? Vagy mi a faszom ez?
Nem túlzok, szó szerint játszhatatlan. Semmire nem vagyok benne képes. Három lidérc úgy 5 másodperc alatt végzett velem, úgy hogy jelek+felturbozótt kard+italok betöltve+jelek használata, és esélyem nincs.
Első két alkalommmal ilyen nem volt, és ezt nem értem.
Nem felejtettem el, hogy kell vele játszani,annyira azért nem bonyolult. Nem értem mi a fene folyik itt. -
#8690 Próbálta már valaki a Full Combat Rebalance cuccot?
Egy valamivel 1.5 giga feletti cuccról van szó.
Ér ez valamit, érdemes felrakni? -
#8689 Ja ok, van, csak máshogy néz ki, mint a képen lévő. -
#8688 Térkép is van? -
#8687 Ha valakit érdekel (nem tudom ez globális e) de a Nagykanizsai Tescoban 900 ft a játék, ebben a kiszerelésben:
Be is táraztam egyet jól :)
-
#8686 Vagy legfrissebb patch, és akkor talán nem fogja kérni, mert közben kivették a DRM-et.
A GOG-os dolog jó ötlet, próbáljátok meg.
-
joe38 #8685 Szerintem próbáljátok a játékot beregisztrálni a gog.com-ra,és ha ott se fogadják a kulcsot akkor talán kérdezzetek rá a hivatalos oldalon.Hirtelen jobb ötletem nincs. -
BRYAN333 #8684 Sziasztok nekem telepítési problémám lenne. Megvettem a játékot és valamiért a termék kulcsot nem akarja elfogadni de barátomnak is ugyan ez a probléma nincs elírva többször próbáltuk és valamiért nem akarja elfogadni valakinek valamilyen ötlet ? -
joe38 #8683 Hali!
Szerintem tedd fel a 3.4-es patchet,talán segíthet,meg tényleg nem biztos hogy szereti a game a modokat)
Nekem is lenne kérdésem,az aréna harcokat,ami ugye különálló menü,meg lehet csinálni miközben játszom a játékot,van-e egyáltalán vmi haszna ha végigviszem? -
#8682 Nekem akkor nem jelent meg az ikon,amikor fenn volt a Full Combat Rebalanced mod. Amint leuninstalláltam rögtön volt ikon... -
scudetto #8681 segítséget kérek:
gargolyle szerződés 3. helyszínénél (ahol a titkos kéziratot lehet megtalálni)amikor belépek az ajtón, az történik, hogy Geralt előrántja magától a kardját, nem is tudom többé eltenni, és hiába gyakom le az összes gargo-t, és szedem fel a ládából a cuccot, nem tudom többet kinyitni az ajtót: bnem ismeri fel, hogy az ajtó, nem jelenik meg a "nyitás" opció. más interakció sem működik, pl. erőtérbe hiába lépek, nem hat, növényt nem tudom leszedni stb.
ha nem gyakom le gargo-kat, hanem kikerülve szedem fel a cucot, és feljövök, akkor már nincs harc, nem támadnak, de a többi szívás ugyanaz.
EE-öm van, 3.1-es patch, eddig nem volt ilyen problémám.
kösz -
Lantee #8680 Köszi a tippeket, holnap nekiesek...vagyis ma este. :) -
#8679 33-at legkönnyebb fokozaton is el lehet érni (éppenhogy), csak tényleg minden mellékküldit meg kell csinálni, esetleg barlangokba többször is visszamenni gyepálni az újratermelődő zombikat.
Szóval ki lehet maxolni majdnem két ágat (én legalábbis kettőre is gyúrtam). -
BBalee #8678 Blokkolni kell, és egyszercsak megjelenik. Amugy ez az egyik legfontosabb. Néha más karaktert is irányitani kell, és a visszavágás talán az egyetlen, amely ekkor is működik. Ez életet menthet! A másik a pozicio(hátbatámadás elkerülése).
Már az elején érdemes kitalálni milyen uton fejlődik a karakter(kard, mágia, alkimia), mert egyetlen fát lehet csak kimaxolni és az igazán ütős képességek a legvégén vannak.
Talán dark fokozaton ketőt is, de az nekem tul nehéz volt. Könnyű fokozaton alacsonyabb a max szinthatár is. -
#8677 Nem bug az. Én is mérges voltam rá, de nem bug. -
#8676 Nem bug, megjelenik, csak védekezni kell folyamatosan meg ki kell várni.
Gyors a tutorial meg tömény elsőre, tényleg érdemes két-háromszor is letolni gyorsan, és akkor azért megtanulja meg megfigyeli az ember hogy mi miért meg melyik gomb mi csinál. A harcrendszer amúgy jó és élvezetes, de az 1 után szokatlan.
Nekem is kb. a várostrom az végig tutorial volt, kb. Floatsomban sikerült beletanulni. Mondjuk én easyben nyomtam végig az egészet, mert nem akartam a szükségesnél többet szívni. Így is lesz pár nehéz rész, fogsz te még jönni ide káromkodni
Viszont semmiképpen se add fel a játékot emaitt, mert nagyon jó, a harcrendszer kis odafigyeléssel tanulható. -
Lantee #8675 Köszönöm, akkor nekifekszem újra a tutorialnak.
Az elején eleve azzal kezdtem, de már ott szétvetett az ideg, mert az arénában kb. a harmadik ellenfélnél az ellentámadást kellett volna csinálni. Kiírta, hogy akkor csapjak, mikor megjelenik a jel az ellenfél feje fölött. Köröztem vagy 20-30 percig, beleálltam, mindent csináltam, de a jel csak nem jelent meg. Mivel csúnya bug-nak véltem (talán az is), ezért skippeltem, és elkezdtem a játékot. -
#8674 Csináld végig (még egyszer) a tutorialt, nagy segítség. Elsőre nekem is tömény újdonság volt az 1 után, azért is ajánlott,totál más mint az volt.
Meg kezdj el Arénázni a menüből, az is segíthet beletanulni, mert sorban adja a nehezebb ellenfeleket.
Harcban a kulcsmozdulat: elgurulás. Rengetegszer kell. Ha végképp nem megy, vedd vissza a nehézséget, játék közben is lehet. -
Coradiel #8673 Szerintem nem így van. Csak aki az egy stílusát szokta meg, annak nagyon sok időbe telik beleszokni ebbe. Én is csak a történet miatt voltam hajlandó átszokni erre a harcrendszerre, és kitanulni hogy lehet a küldetéseket megtalálni. De segítség nélkül sokkal kínszenvedősebb mint az egy volt.
Általában azok szoktak így reagálni akik a kettővel ismerkedtek meg előbb. Az egyedüli szívás amivel egyetértek az boksz QTE-s megvalósítása, mert az egyben lazán lehetett nyerni bárki ellen. Így értem el a végére 10ezer orent úgy, hogy minden könyvet megvettem. -
#8672 Nem a játékkal van baj te vagy full béna. -
Lantee #8671 Nagy nyári leértékelésnél én is megvettem Steam-en, mert bár az első részt imádtam, a másodikhoz már kevés volt tavaly a gépem. Azóta lett új gép, és lett Witcher 2.
A játék nagyon szép, gyönyörűen kidolgozott. A történet is rendben van, megfelelően összetett. DE! Az irányítás, a kezelés, és a játék szerkezete valami eszméletlenül darabos, nehézkes, kidolgozatlan.
A küldetések nyomonkövetése katasztrofális! Hiába rakja be szépen a journalba, teszi mellé Dandelion megjegyzéseit, a minimapen semmi, egyéb infó semmi. Nekkerszerződés: Robbantsd be a nekkerek alagútjait. Pont. Hol? Mivel?
Véletlenül belefutok a csajba az erdőben, találunk valami roncsot, aztán újabb küldetési fázis: Menj a folyón felfelé...Mihez? Miért? Melyik küldi ez? stb.
A harcrendszer: Védekezek, elmozgok. De ha már kettőnél többen támadnak rám, és általában ugye kettőnél többen támadnak rám, akkor már esélytelen a történet. Minden bokorba benézek, minden küldit elvállalok és megcsinálok (én így játszom), de Floatsam-ban már az első küldetésnél extra szívás. Nem mondom, szeretem a kihívást, de hogy a diliház romjaiban 4db szellemet csak hatodszorra tudjak leverni...háát.
Aztán a mozgás. Botrányosan darabos. Ugrás, csak bizonyos helyeken, és csak bal klikk?! WTF?!
Szóval szép játék, de szerintem csak azért nem töröltem még le, mert pénzt adtam érte, és ebben is minden hölgyet magamévá akarok tenni. :D
-
#8670 Az első részben folyamatosan vártam és nem raktam semmire sem, aztán vége lett a játéknak. :) Most nem érdekel pakolok, max. így szívom meg. Köszi. :) -
#8669 Köszönöm. -
#8668 Én is úgy tapasztaltam, hogy: ami ragad, az oda van ragasztva.
Jól meg kell fontolni. -
#8667 A kérdésekre a válaszok: igen és nem. -
#8666 A karakter fejlődésnél még csak egy ág van nyitva. Idő kérdése, hogy a többi is megnyíljon?
Ha egy ruhára, kardra felteszek egy fejlesztést, utána azt már nem tudom lecserélni? -
kisskí #8665 ok köszi! Nem lesz egyszerü!!!
-
BBalee #8664 igen, egérrel kell. Miután teljes a vonal space-val leugrasz, persze ezt is akkor, amikor jelzi!
Utána menekülj egy nagy kő mögé fedezékbe, mert a leszakadt hid databjait dobálja feléd.
Majd fel a hidon, ami pont a feje mellet végződik...
Elsőre valóban nehéz, én is sokszor leestem, de csak időziteni kell...