The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De próbálkozhatsz manuálisan is állítani a setupot amíg jó nem lesz és neked tetszik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
GoG-ra tudod regelni max. a kulcsot. De ott meg nincsenek achik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Közben egész nap ezzel baszakodtam, most már, elfogadhatónak tûnik! Jól sejtem, hogy a prológus résznek, nagyobb a gépigénye, mint a többi fejezetnek?
Illetõleg, melyik az a beállítás, ami meditációnál megfelezi az fps-t?
Idegesítõ, hogy lemegy fix 30fps-re, és nagyon belassul az egér. Gondolom, valamelyik effekt lép életbe ilyenkor, csak nem tudom melyik!?
"We reverted the changes that caused problems after the update of March the 11th and the today's download contains the redists for the game. They are to be found in (...)\Steam\steamapps\common\the witcher 2\redist\. The update causes redists to reinstall and the required registry entries for them and the game to be created."
[merlinw.org]
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Kár hogy nem lehet az adott fejezetet újra indítani.. :\
Nem a könyvek között kéne lennie az inventoryban?
És nem csak az õ cuccaikat látom, hanem azok közül kell ki mazsoláznom amit eddig el adtam nekik...
A küldetések dokumentum formában nem kerülnek az inventoryba, a naplódban (alapbeállításként J-gomb)tudod csak elolvasni a teendõket.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
A törp városban vagyok, és van egy küldetés a hárpia szerzõdéssel, hogy a csapdákat le kell raknom és azok felkapják felrobbanak, és boldog minden. Ez mind szép és jó lenne de 4 után abba hagyta a számlálást,és nem is mindig akarják felvenni a csapdákat.
Ez miért lehet vagy mit csinálok rosszul?
A másik kérdésem az lenne,hogy ha a tábláról fel veszek egy küldetést, az inventoryban hol találom meg? Mert ott ahova én emlékeztem nem teszi be a papírokat hogy el olvashassam, és nem is találom egyik fülben sem... :\
Most lehet hülyének néztek stb.., de én nagyon nem látom ezeket.... most, lehet hogy valami bazi nagy bugba keveredtem...
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat!
(Mert már sok idõm ment el itt... )
1. Idõszakos és állandó fejlesztõk.
2. Az állandók egy része kardfejlesztõ, más része páncél.
Ez érthetõ és jó tanulóként így is viseltettem irántuk. Csak a rendszert, amit megtanultam, megzavarta az az átkozott kesztyû, ami látszólag egy elemmel állandóra fejleszthetõnek tûnik, de nem tudok olyan elemrõl, amely ezt megtenné, valamint ha megpróbálom, a játék egész a fejlesztési folyamat utolsó fázisáig elenged bármelyik páncélfejlesztõ elemmel, de amikor kiadom a végsõ utasítást, sátáni vigyorral azt mondja: "Töröld meg a szád szélét, Öcsi! Csak az orrodnál fogva vezettelek, és a kesztyû meletti kis pöttyöt pedig ennek emlékeztetõjéül láthatod majd mindig."
Szóval, ha még valaki...
Geralt és a királygyilkos történetének lezáró fejezeténél járok. Egy érdekességgel találkoztam: Lett egy kesztyûm (páncél +3, életerõ +15, védekezés +5), amit, ha felhelyezek az "Inventory" felületen, megjelenik mellette egy olyan kis karika, mint a kardok vagy a vértezet mellett. Tehát fejleszthetõ, konstatáltam magamban. A fejlesztõeszközökre klikkelve megmutatja ugyebár, hogy mihez jó. A köveknél csak a kardokat jelöli ki, így maradt a páncélfejlesztés. Ezek egyikére klikkelve meg is jelölte a kesztyût, mint fejleszthetõ elemet, majd indítványomra rá is kérdezett, hogy: Akkor tényleg fejleszted? Enter után meg kiírja nekem, hogy csak kardot és vértet lehet fejleszteni. Akkor most nem értem, logikai csapdába kerültem.
Valakinek van tippje, elképzelése, esetleg futott már bele ebbe az utcába? Fejleszthetõ a kesztyû vagy csak mellette a kis karika homlokredõzõnek jó.
Elõre is kösz!
Tartalma:
Patch 3.3 changes (21st February 2013)
Patch 3.3 adds modifications to Aard and Quen. The modifications are applied when a relevant shrine is found and used in game and they can be disabled in DLC settings in Options. It also adds auto-detection of the controller.
Activating a relevant shrine changes Quen into Solar Quen adding a 10% chance for an attacker to be incinerated when hitting Geralt.
Activating a relevant shrine changes Aard into Ice Aard adding a 20% chance of freezing opponents hit with the sign.
The controller (gamepad/keyboard+mouse) is detected automatically.
Közben, a kezdõoldalon már a 3.-dik részt reklámozzák.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Azt hol tudom megnézni milyen verzióm van telepítve?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Némelyik képrõl kicsit olyan witcher 1-es életérzés jött át, ami nagyon jó dolog. Persze a 2 is jó játék, 10/10-es, de számomra a witcher 1 az igazi, amolyan 10/11! 😄
Képek alapján ez ilyen vegyes lesz! Várom! 😛
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jelekkel sem vagyok teljesen tisztába. Már nem emlékszem Witcher1bõl. Axii pl mire jó?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
lehet hogy ehhez kell valami külön képesség?
valaki tudja mi lehet a gond?
GOOBY, pls
-Bombák
-Dobókés
-Csapdák
Ha új járékot kezdesz, és a tutorialt nem skippeled el, akkor bemutatja a használatát is. A pontosabb célzást lehet gyakorolni stb.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
16 Endings – We Have a Winner!
http://en.thewitcher.com/community/entry/66/index.html
a több tucat választásról nem is beszélve
megérdemelte a sok díjat amit kapott
sajnos csak 2014-2015-ben várható a Witcher 3
kiváló játék