10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Lantee
    Nagy nyári leértékelésnél én is megvettem Steam-en, mert bár az első részt imádtam, a másodikhoz már kevés volt tavaly a gépem. Azóta lett új gép, és lett Witcher 2.
    A játék nagyon szép, gyönyörűen kidolgozott. A történet is rendben van, megfelelően összetett. DE! Az irányítás, a kezelés, és a játék szerkezete valami eszméletlenül darabos, nehézkes, kidolgozatlan.

A küldetések nyomonkövetése katasztrofális! Hiába rakja be szépen a journalba, teszi mellé Dandelion megjegyzéseit, a minimapen semmi, egyéb infó semmi. Nekkerszerződés: Robbantsd be a nekkerek alagútjait. Pont. Hol? Mivel?
    Véletlenül belefutok a csajba az erdőben, találunk valami roncsot, aztán újabb küldetési fázis: Menj a folyón felfelé...Mihez? Miért? Melyik küldi ez? stb.
    A harcrendszer: Védekezek, elmozgok. De ha már kettőnél többen támadnak rám, és általában ugye kettőnél többen támadnak rám, akkor már esélytelen a történet. Minden bokorba benézek, minden küldit elvállalok és megcsinálok (én így játszom), de Floatsam-ban már az első küldetésnél extra szívás. Nem mondom, szeretem a kihívást, de hogy a diliház romjaiban 4db szellemet csak hatodszorra tudjak leverni...háát.
    Aztán a mozgás. Botrányosan darabos. Ugrás, csak bizonyos helyeken, és csak bal klikk?! WTF?!

Szóval szép játék, de szerintem csak azért nem töröltem még le, mert pénzt adtam érte, és ebben is minden hölgyet magamévá akarok tenni. :D