Aggressorhun#8182
Nos...köszönöm hogy próbáltok segíteni...tényleg hülye vagyok hozzá...Nos mondom az elejéről...volt fent egy win7 ultimate(nemkérkódotverzió),minden futott hibátlanul... elég új gép,3 hónapos volt az egész. Skyrimmal játszottam,Dragon age 2-vel,Two worlds 2-vel és minden hibátlanul futott...a witcher 2 gogos verzió is,magyarosítva... majd elegem lett abból hogy nincs trollom,nincs "pakolós ládám" a kocsmában, letöltöttem a pre-downloaderrel az EE verziót,és feltettem...A launcher után behalt az alant látott hibákkal...(a sima witcher 2 fut továbbra is).. kínomban újratettem a win7 enterprise sp1 integrated nemkérannyirakódot verziót...a partíció egy 128-as ssd,csak az oprendszernek fentartva,és törlöm amikor az újat felrakom...friss Win7,sp1 benne...friss directx...ati driverek,minden...és a friss oprendszerre engedtem rá a registrypucolókat :( miután nem ment a Witcher 2 továbbra sem...kínomban a skidro (w) verzót is leszedtem és kipróbáltam,az is ugyanez :( behal az indításnál... de újrarakok mindent,és nem pucolok registryt :(... azt a 100 megás partíciót lehet hogy nem töröltem :(