9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bendáj17
    Nekem a sárkányos résznél amikor a király kell vezetnem csak futni kell az s gombbal semmi jobb egér nyomkodás majd egyszer bebújik a fedezékbe és utána ismét futás aztán már kész is.
  • Aggressorhun
    Nos...köszönöm hogy próbáltok segíteni...tényleg hülye vagyok hozzá...Nos mondom az elejéről...volt fent egy win7 ultimate(nemkérkódotverzió),minden futott hibátlanul... elég új gép,3 hónapos volt az egész. Skyrimmal játszottam,Dragon age 2-vel,Two worlds 2-vel és minden hibátlanul futott...a witcher 2 gogos verzió is,magyarosítva... majd elegem lett abból hogy nincs trollom,nincs "pakolós ládám" a kocsmában, letöltöttem a pre-downloaderrel az EE verziót,és feltettem...A launcher után behalt az alant látott hibákkal...(a sima witcher 2 fut továbbra is).. kínomban újratettem a win7 enterprise sp1 integrated nemkérannyirakódot verziót...a partíció egy 128-as ssd,csak az oprendszernek fentartva,és törlöm amikor az újat felrakom...friss Win7,sp1 benne...friss directx...ati driverek,minden...és a friss oprendszerre engedtem rá a registrypucolókat :( miután nem ment a Witcher 2 továbbra sem...kínomban a skidro (w) verzót is leszedtem és kipróbáltam,az is ugyanez :( behal az indításnál... de újrarakok mindent,és nem pucolok registryt :(... azt a 100 megás partíciót lehet hogy nem töröltem :(
  • Secutor
    Amint már írtam, ha kiveszem a pipát a nehéz qte elöl, ugyanúgy meghalok, csak a jobb egérgomb billentyüparancsot már fel sem ajànlja. Az érdekelne hogy akinek sikerül átjutnia, milyen gyorsan és egyfolytában pumpálja e a jobb egeret, vagy elég egyszer stb..
  • cylonflatus
    A beállításokban vedd ki a pipát a nehéz qte-k engedélyezése mellől. Hátha.
  • Although
    De azt hiszem a partrició törléses újratelepítés és az hogy feltettem minden patchet az sp1-ig megoldotta.
  • Although
    Így van sorry az én hibám, csak a hiba leírása miatt tettem fel, nem szabad feltenni az expert megoldást kell használni és igen nekem is volt ilyen hibám régebben de nem emlékszem hogy oldottam meg :( Nem tudom az sp1-egy fenn van? Úgy emlékszem nekem a dx9c redist telepítés oldotta meg de lehet az más próbléma volt de az sp1-ben már benne van. Valami nem klappol az op rendszereddel. az újretelepítés előtt törölöd a patriciókat? van egy 100mb-os is. Én komoly újratelepítésnél törlöm a c-t meg az 100-sat. Persze ehhez legalább két partrició kell egy rendszer meg amin a többit tartod különösen 20GB mmo meg a steam miatt jó mert azokat nem kell újratelepíteni.
  • Secutor
    Hiába nyomogatom, nem történik semmi, mindig ugyanaz az intro a sárkány leszáll és lesöpör az átjáróról.. Ha lekapcsolom a nehéz QTE-t be sem jön a jobb egérgomb ikon. Még valami ötlet? Milyen gyorsan, meddig kell nyomkodni? ( habár mindenhogy próbáltam már )
  • Bandris86
    Szerintem kezd érni egy rendszer-újratelepítés...
  • wesker24
    Amikor ilyen programokat ajánl fel azt nem szabd felrakni mert csak elcseszika gépet ! Kerülni kell az ilyen programokat messzire !
  • josi
    Ez a PC Cleaner Pro egy nagy gány program!!! Sztem tönkre vágta a rendszert! ccleaner miért nem volt jó?
  • Aggressorhun
    Nos feltette az ajánlott oldal a pccleanerpro nevű progit... sikerült kijavíttatnom vele 1100 körüli hibát,malware-t stb... ugyanez a hiba marad a witcher 2 indításakor... semmi eredmény :( 'ökönlövöm magam... a régi witcher simán ment (asrockE3B3,i7,6950/2gb...nem hiszem el :(.. flamet ne,nem azért írtam a konfigot...csak hátha valaki ugyanebben a cipőben focizik :(
  • ricsa008
    hát emmég mindig nagyon akad azt hittem optimalizáltak rajta valamit... lassan töltenek be a város texturái és hasonló nyalánkságok
  • Aggressorhun
    Nézem,köszönöm...egyenlőre meg akar vetetni velem egy programot,ami ugyanúgy ezer hibát talált a registrymben,egy vadifriss win7-ben?!
  • Bandris86
    Nyomogasd a jobb egérgombot.
  • Look at the cat
    köszi!
  • cylonflatus
    Olvastam, engem személyes vélemény, tapasztalat érdekelne...
  • Although
    http://www.pcmmc.com/0xc0000124.php
  • Secutor
    Tudna valaki segíteni QTE problémával kapcsolatban a sárkányos résznél?
  • MerlinW
    R billel, de nyomsz egy J-t és ott az utolsó fülön van a súgó, minden le van írva benne.
  • MerlinW
  • Aggressorhun
    Nos...megvolt a reg pucolás-semmi...egész rendszer le...win7 64 bit újrarak(még jó hogy pendriveról-ssd-re gyorsan megvan) csak a witcher 2 ee feltelepít...launcher utána 0xc0000124 vagy ilyesmi hibával leáll minden...ezt nem hiszem el :( az elődei simán mentek high grafon,csak a troll hiányzott :(
  • Look at the cat
    lehet láma kérdés kezdő vagyok zsebeket/vagy ami benne van mivel tudom használni? :D
  • hanta
    Azt tudom, de nem úgy értettem :D De én se fogalmaztam meg normálisan.
    Úgy értettem, hogy felraktam az EE patchet, elkezdtem játszani és csak úgy újraindult a gép játék közben. Másnál nem csinálja, mitől van ez?
  • Secutor
    Segítségre lenne szükségem, ugyanis elakadtam a ' Vérének vére ' fejezetnél. Nem tudom megcsinálni a QTE akciót, a sárkány mindig lesöpör az átjáróról. Próbálkoztam mindenhogy, de sehogy sem tudom teljesíteni. Ha kiveszem a pipát a beállítások menüben a nehéz QTE elől, akkor ugyanúgy meghalunk a végén mintha semmi sem történt volna, azzal a különbséggel, hogy semmilyen billentyűkombinációt sem kér. Magától felfrissítette az enchanced 2-es patchet, elvileg a legfrissebb verziót használom. Nagyon örülnék ha tudnátok segíteni, ugyanis kifogytam az ötletekből.
  • cylonflatus
    Az az alapjátékban is benne volt. Bár ha nem is azért írtad akkor nem szóltam. Engem azok az új küldetések érdekelnének, amiket most kaptunk az enhancedes frissítéssel. Ha esetleg valakinek már volt szerencséje valami újhoz mondana róla valamit?
  • jocika
    Sajnos win7x64-em van. Akkor marad a reinstall.
  • MerlinW
    Akkor passz, marad a reinstall.

Illetve 32bites rendszeren kellhet egy ilyen: start menü, keresőbe beír: cmd, ikonján jobb klikk futtatás adminként, majd:
    "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072"

végül reboot.
  • jocika
    De nekem ott csak hivatalos dolgok vannak. Semmi custom dolog.
  • MerlinW
    De, mert abban van maga a játék is..:) Neked kell tudnod mit másoltál bele, milyen mod-okat használtál. Ha nem tudod, akkor reinstall.
  • jocika
    És az nem okoz gondot, hogy mindent törlök a könyvtárból?
  • MerlinW
    Pont alattad. Mondjuk én újratelepítettem és megjavult, de a problémát a nem oda való dolgok okozták a CookedPC könyvtárban.
  • jocika
    Talált megoldást valaki arra a problémára, hogy telepítés után, mentett játék betöltésekor kilép az asztalra?
  • MerlinW
    Megvan a ludas, a custom mod-ok okozták. CookedPC könyvtárból ki kell pucolni őket. Most már fut szépen.

Most nézem, érdemes végigjátszani Iorveth és Roche szálon is, mert elég sok hosszú mellékküldetés jár hozzájuk. Pl. Baltimore's Nightmare quesline pl csak Iorveth szálon van, és igen érdekes cucc.
  • Gábor3
    Mióta felraktam az EE patchot sokszor kilép a játékom minden előjel és hibaüzenet nélkül. Eddig is volt ilyen, de akkor ritkábban csinálta ezt, de most 20 percenként kilép. Általában mentésnél vagy új terep betöltésénél csinálja ezt. Mi lehet a gond?
  • cylonflatus
    Akkor passz.
  • grebber
    Szerintem ő nem a telepités végére gondolt mivel ott kiírja hogy újra kell inditani. Neki (gondolom én) játszás közben indítja újra!
  • cylonflatus
    Igen, de ez normális. Frissíti a .NET fw4-et, és ez miatt indítja újra
  • ricsa008
    nekem az alap amint beérek az akasztás helyszínére borzalmasan elkezd akadni ezen az EE patch javít valamit?
  • bendáj17
    Egyetértek állati jó intrót kapott :)
  • hanta
    Másnál is előfordult, hogy ez EE patch telepítése után újraindítja a játék a gépet?