The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Templomhoz c. küldetésben hol van a titkos átjáró, mert már mindent megnéztem de nem leltem sehol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Next PC upgrade: 2022
Vagyis kéri a DVD-t. GOG verzión jött elõ, Win 7 x64 alatt egy ismerõsnél. A gog.com forumán is írtak róla. Bár áthidalható volt úgy, hogy a Launcher.exe és a witcher2.exe, Win XP SP3 kompatibilitási módban lett futtatva, igaz elõjött így is, de a Mégse gombra kattintva továbbment és elindult. Retail verziónál volt ilyen bug valakinek? Ott az eredeti lemezzel áthidalva, vagy anélkül ment?
Idézem az eredeti Witcher 2 útmutatót: " Az alagút (nekker fészkek) legjobb módja a beomlasztásuk bombák, fõként Méhkas segítségévél. Elkészítéséhez csak két alkímiai összetevõ kell: rebis és caelum"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szükségem lenne egy kis segítségre!<#smile>#smile> A falucskában ahol leszálltunk a hajóról, van egy kocsma...ebben a kocsmában szokott lenni Zoltan meg a többiek,meg itt lehet fogadásra boxolni is. Na szóval a boxolók mellett a sarokban van egy titokzatos szerzetes akivel kocka pókerezni lehet. Elkezd valamit össze függéstelenül hadoválni hogy van nála valami amit nem akar oda adni Geraltnak mert...mittomén miért<#circling>#circling> A kérdésem az lenne hogy hogy lehet tõle elnyerni azt a bizonyos valamit??? Ha nyerek akkor sem adta ide, de ha veszítek akkor sem adja!
Tudja valaki, hogy az "orvosi feljegyzések" küldetéstárgyak mire valók?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha neked a komplex dolgok jönnek be, akkor sakkozzál, na AZ egy letisztult játék, de nagyon kell agyalni. Nem ismerem az Anarchy Online-t, de ez az 50-es karakterre 80-as fegyver így leírás alapján kb. "adatbázis-kezelésnek" hangzik. Szerintem meg ez az állandó karakterfejlesztés kezd baromi unalmas lenni. (Ez már inkább fikázás.)
"Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex" - és? Mondtam egy szóval is? Fõleg, ahogy észrevettem, a "komplex" játékok inkább túlbonyolítottak szoktak lenni.
Egyébként nekem aztán tökmind1, mivel játszol. A Witcher 2 látványban és sztoriban jó, de ha nem akarsz olvasgatni, akkor ez nem neked való.
Nyilván jó játék, nem véletlen került nekem is az étlapra.
Mellesleg szerintem a witcher még csak nem is komplex, azért mert van jó sztorija meg valamiféle karakterfejlesztés benne - szóval nem tudom mire verte magát a troll.
Ha karakterfejlesztés, akkor próbáljon meg Anarchy Online-ban rárakni egy 50-es szintû karakterre implantozással 80-as fegyvert. Na az már valami, ott számolni meg agyalni kell.
Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex, és amennyire tudom azért a witcherhez sem kell kvantumfizikai diploma - mert ez is csak egy RPG, némi karakterfejlesztéssel meg egy sztorival. Ami lehet hogy jó, bár ha 25+ éve tolja az ember az RPGket meg olvassa a fantasy könyveket, akkor kötve hiszem hogy óriási meglepetésekre kéne felkészülnöm.
AMIT VISZONT GYÛLÖLÖK: a f*szért kell belekötni a másikba, mert az õ izlése nem olyan mint az enyém. Mit kell fikázni ha valaki FPS-t / WOW-ot / Mariót / Tetriszt szeret?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igen, itt a duma a lényeg. Menj, játssz valami FPS-t.
én a zenéje miatt fogom újra telepíteni, kimentem és beteszem az oblivionba...
Most toltam végig a Gothic 4-et meg a kiegészitõt, csak úgy nyomogattam át a szöveget.
Az ilyen RPG-kben nekem a barbizás (páncélok/fegyverek/felszerelések megszerzése), karakterfejlesztés és a harc tetszik. A küldetések szövegem hogy "öld le a gonosz trollt ami terrorizálja a falut" vmi nagyon minimálisat jelentenek.
Persze nem akarok ezzel flémet kelteni - akkor a lényeg hogy a dialógusok nem nagyon tartalmaznak a játékmenethez feltétlenül szükséges tudást....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lootfelvétel meg sajnos ilyen.
Gondolom a T-com meg örömmel fogja végigbogarászni nekik hogy vajon 2011. november 28.-án, 20:55-kor, milyen számitógép csatlakozott hozzájuk a 86.104.23.16 IP címen 😊
Nemrég próbáltam ki a játékot, de pár dolog kicsit elvette a kedvem tõle:
- végig ilyen dumálós lesz mint az elején? Jön a sok név, ki kivel mikor feküdt le, ki kinek az ellensége meg egyebek, elég unalmas volt 😊
Könnyedebb akcióra vágyom, ha regényt akarok könyvet veszek a kezembe.
Esetleg át lehet simán kattogni a sok dumát, veszítek vele valamit? (pl tippek elrejtett kincsekhez stb).
- irányításnál a lootolás macerás volt (sok helyen nagyon pontosan kellett pozícionálni a karaktert hogy fel tudjam venni a tárgyakat, egy pixellel odébb állva már nem lehetett). Van erre valami mod esetleg beállítás?
Egyébként a cikkben is írják, hogy valószínûleg Magyarország olyan kis piac, hogy minket békén is hagynak.
Next PC upgrade: 2022
Speach-en belül, azért ott van az intimidation és ha jól emlékszem a charm (lehet más a neve) is, szóval nem csak eladásról szól a dolog.
Egyébként nekem meg a witcher 2 volt csalódás, Skyrim szintén, de pozitív.
Ez a kinek mi tetszik mint megannyi más dolog szubjektív. Játékújságírók és VGA Listások se tudnak, csak szubjektíven ítélni. Szórakoztató ipari terméket ellentétben az elektronikus cikkekkel nem lehet objektíven megítélni. Itt nem lehet egyértelmûen meghatározni, hogy valami jól mûködik, vagy sem (van, akinek az a rendszer úgy jó, ahogy van, másnak meg nem tetszik).
Ui.: Oblivion is unalmas lesz egy idõ után. Én például a 3. Oblivion gate után hányingert kaptam ha be kellett egy újabba menni. Egyébként is baromi ingerszegények voltak azok a helyszínek.