lammaer#7915
Figyu... semmi kifogásom a komplex játékokkal. Toltam/tolok olyat is (Civilization sorozat, űr stratégiák, EVE Online), de ez nem zárja ki hogy néha rávessem magam valami könnyedebb témára is.
Mellesleg szerintem a witcher még csak nem is komplex, azért mert van jó sztorija meg valamiféle karakterfejlesztés benne - szóval nem tudom mire verte magát a troll.
Ha karakterfejlesztés, akkor próbáljon meg Anarchy Online-ban rárakni egy 50-es szintű karakterre implantozással 80-as fegyvert. Na az már valami, ott számolni meg agyalni kell.
Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex, és amennyire tudom azért a witcherhez sem kell kvantumfizikai diploma - mert ez is csak egy RPG, némi karakterfejlesztéssel meg egy sztorival. Ami lehet hogy jó, bár ha 25+ éve tolja az ember az RPGket meg olvassa a fantasy könyveket, akkor kötve hiszem hogy óriási meglepetésekre kéne felkészülnöm.
AMIT VISZONT GYŰLÖLÖK: a f*szért kell belekötni a másikba, mert az ő izlése nem olyan mint az enyém. Mit kell fikázni ha valaki FPS-t / WOW-ot / Mariót / Tetriszt szeret?