Although#7892
Nos egy kicsit csalódott vagyok inkább ebből ered, arra számítottam egy kicsit, a megjelenés előtt olvasva az egyszerűsítések listáját, talán most majd a történettel meg a körítéssel foglalkoznak. És reméltem valami a Fallout new vegas felépítéséből is bent lesz. Lett is de csak a felszín. Az egész egy tökéletesen megcsinált hollywoodi filmecske lett, felszínes, könnyű, nem igen kell gondolkodni, tervezni mit akarok ilyen karaktert mint az FNV-be, csak megyek előre a csili vili világban. Ok a master level már legalább nem sétagalopp. De a companionok azok aztán tényleg tökéletesen jelentik mit is jelent ez nem véletlen tettem be a Veronika videot. De mindent leírtam Sehol az írmagja sem akkár a Witcher élő lélegző karaktereinek. Persze mindemellett elismerésem sok szempontból mint játék. De itt is mint az Oblivionnál majd a rajongóknak kell rpg-t csinálni belőle. Persze lehet mindez azért van mert időközben játszottam már egy Dragon Age originsel, Witcher 2-vel és igen az FNv tökéletesen bebizonyította meg lehet csinálni rpgnek is egy sandbox típusú játékot. És ez elég magasra tette a mércét. A Skyrimról meg sajna ordít amit vártam, mindent elsöprő bevételhez csinálták. Bár ügyesen a Morrowind feeling behozatalával sok régi rajongót megfogtak az biztos. Csak az a baj amit Wedge írt valahol mintha leragadtak volna azon a szinten.