Although#7879
Ja és fontos használni a másik jelet is azt szinte állandóan ha nem vagy profi azt a pajzs szerűt az gyakorlatilag megvéd az ütésektől ha lement újra felnyomod, ha inaktív akkor lemész a térkép szélére és fel le futsz és megvárod míg visszatöltődik a jelekre használható három egység. kicsit hosszadalmas de ha nem vagy profi ez működik nekem is ment easyn egész biztos nagyon gyorsan működik. Két jel van amit a nem vérprofiknak használni kell. :) Ami leszegezi a csápot meg a pajzs módot. És potikkal sem árt ha feltöltöd magad a harc előtt igazán hangulatos egy játék. Neme nagyon visszaadta a könyv hangulatát és világát. Kár hogy nem egy szabad világ ahol lehet mozogni és élni mint a skyrimbe de így is sokkal érdekesebb mint a bármilyen perket használok szuperűl működik skyrim. itt pl az első változatban nem fejlesztettem a jeleket és biza a főboss a csatában ami százszor keményebb mint a kayran, biza csak easyn ment. Itt olvasva a forumot láttam bizony kell ellene a fejlesztett jeleke. Tehát ez bizony egy szuper kis játék. :)