zhata#7335
A monguz főzet kell, még a fecske főzetet is megittam előtte. (más hasznos nem volt.)
A lényeg az Yrden jel gyors alkalmazása, csáponként. Ha jól emlékszem, rögtön a megérkezésem után a romtól balra lévő csápot azonnal sikerült Yrdennel rögzíteni majd levágni, a romot nem használtam, majd futás a többihez, stb.
A döntő ütközet előtt könnyű ellenfelekkel szemben (pl. Nekker, Endriág) gyakoroltam az Yrden jel használatát úgy, hogy a kezdeti rossz tapasztalatok miatt visszatöltöttem egy régebbi mentést.
Már nem is emlékszem, hogy a híd a 3. vagy csak a 4. csáp levágása után omlott le, (gyanítom, hogy csak a 4. után) nem volt idő erre külön figyelni.
Utána elkezdett bombázni sziklákkal mikor fel akartam rohanni a hídon, ami kezdetben nem is sikerült, itt majdnem meg is ölt, de rájöttem, hogy a leomlott híd pillére mögött nem tud elérni a sziklákkal. Vártam míg feltöltődöm, aztán ki a pillér mögül, és sikerült felfutni a végéig, ott meg már jött a videó.
(Regenerálódásra használhatod megérkezéstől balra fekvő "rom" fedezékét, bár úgy vettem észre, hogy az első csáp levágása után ez már nem sokat segít.)
Csak a sokadik nekifutásra sikerült mindez, több fórumot is átolvastam előtte, és ez rengeteget segített, mert már majdnem feladtam.