9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • perseus99
    nekem nem kellett crackelni
  • jocu
    A 2. felvonással kapcsolatban kérdés
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A királyok gyilkosai résznél a keresd fel a királygyilkos rejtekhelyét küldetésnél az szeretném kérdezni, hogy hol található a királygyilkos mert már mindenhol megnéztem de sajnos nem találtam sehol. A térképen mindenfelé mutatja a helyét de a hely mindig változik amint elérem a megadott helyet.

Előre is köszönöm a válaszokat
  • MauroN
    crack előtt telepítsd a patchet.
  • perseus99
    hát ez szívás idézem: "A telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos."
    lehet ezzel kezdeni valamit?
  • Gubberx
    köszi :)
  • perseus99
    köszi a segítséget már telepítem a patcheket :D rem jó lessz
    még annyit a kayran kinyírásához hogy egy videó sokkal többet segít mint hogy utánna olvasol :D én is néztem egy vidit mielőtt meg próbáltam volna, és elsőre ment :D
  • zhata
    A monguz főzet kell, még a fecske főzetet is megittam előtte. (más hasznos nem volt.)
    A lényeg az Yrden jel gyors alkalmazása, csáponként. Ha jól emlékszem, rögtön a megérkezésem után a romtól balra lévő csápot azonnal sikerült Yrdennel rögzíteni majd levágni, a romot nem használtam, majd futás a többihez, stb.
    A döntő ütközet előtt könnyű ellenfelekkel szemben (pl. Nekker, Endriág) gyakoroltam az Yrden jel használatát úgy, hogy a kezdeti rossz tapasztalatok miatt visszatöltöttem egy régebbi mentést.
    Már nem is emlékszem, hogy a híd a 3. vagy csak a 4. csáp levágása után omlott le, (gyanítom, hogy csak a 4. után) nem volt idő erre külön figyelni.
    Utána elkezdett bombázni sziklákkal mikor fel akartam rohanni a hídon, ami kezdetben nem is sikerült, itt majdnem meg is ölt, de rájöttem, hogy a leomlott híd pillére mögött nem tud elérni a sziklákkal. Vártam míg feltöltődöm, aztán ki a pillér mögül, és sikerült felfutni a végéig, ott meg már jött a videó.
    (Regenerálódásra használhatod megérkezéstől balra fekvő "rom" fedezékét, bár úgy vettem észre, hogy az első csáp levágása után ez már nem sokat segít.)

Csak a sokadik nekifutásra sikerült mindez, több fórumot is átolvastam előtte, és ez rengeteget segített, mert már majdnem feladtam.
  • Gubberx
    én 1 hete próbálom megölni :D eddig 1 csáp a max amit kinyírtam :D
  • ferenc001
    Telepíteni kell hozzá a patch-eket is (azokkal kerül be a trollos DLC, meg a többi).
  • perseus99
    de trollal nem találkoztam pedig másodszor keztem a fejezetet... cedricnél pedig nem találtam :S
  • Madi92
    Hát elvileg a játék során, ahogy haladsz előre, elvileg mindegyiket meg fogod szerezni még az első fejezetben, legkésőbb az arakász szemet(Mondjuk ezt nagyon a fejezet végén)! Viszont meg is tudod venni Cedrictől, ha nincs kedved addig húzni a dolgot, persze meg is kéri az árát!
  • perseus99
    sziasztok!

A melitele szíve nevű küldetést meg csinálta valaki?
    kellenének az összetevők a rituáléhoz csak nem tudom honnan tudom őket összeszedni halál eszencia vagy mit már szereztem már csak troll nyelv arakász szem és endriág magzat kéne...
  • zhata
    Végre sikerült megölnöm ezt a Kayran dögöt! Az igazság az, hogy megizzasztott!
  • Laza
    Így a végigjátszás után azt kell mondanom, hogy a leghangulatosabb és legjátékosabb, legváltozatosabb fejezet az első volt. A 3. meg nc ........
  • motyodlee
    majd a harmadik részben! muhahaha
  • Madi92
    Ööö mi a baj vele?:D
  • MerlinW
    6MB-os bmp? Most komolyan?:)
  • Madi92
    A képen látható két foszer, valami gyógyszeren kísérletezgetnek! Ha beszédbe elegyedünk velük, megkérek, hogy igyuk a löttyöt csak mert miért ne.
    Kérdésem, hogy van valamire kihatással ha megisszuk avagy nem? Eddig mindig elfogadtam, hogy bepuszilom, de eddig nem találkoztam arra való utalással, hogy bármi hatása is lett volna.

• bigatti
    "amikor a kayren beszorul a romok alá, és köveket dobál, ott mi a jó büdös francot kell csinálni???"

Leszakad valami hídszerű fal baloldalt és egy 45 fokos "lejtő" keletkezik, amin futni kell felfelé, közben folyamatosan told a Queen-jelet (asszem az a sérthetetlenség, ha jól emlékszem), a szörnyet már nem kell ütni...
  • bigatti
    Hát akkor még nem értél el abba a fázisba. A naplódban nézd meg hogy hol tartasz a küldiben és mi jön! Tök egyértelmű szájbarágós (szinte debil szintre könnyítve), ha kijelölöd a küldit még a minimap-odon jelzi is hogy merre-hová menj...
  • NovaTerra
    Lehet nem beszélted meg a díjazást a kereskedővel. Meg kell vele is egyezni.
  • miszogi007
    De Sile-vel nem tudok menni valami még kell?
  • bigatti
    Kocsmába visszamész, az emeleten, a balolali szobában vár rád egy mágusnő (Sile); csak vele tudsz menni, csak akkor jelenik meg a monster, ha együtt mentek... (de amúgy tényleg minden játéknak fenn van már a végigjátszása)
  • GaBika6
    Tanuljunk már meg netezni, mert az életünk része lassan...
    Kayran
  • miszogi007
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni mert nem találom a Karyant!Minden mellék küldit megcsináltam már de most kiírt egy olyan kületést hogy találjak utat fent a pontar folyón és egy másik hajóroncsot de sehol nem találom sem a Karyant : .
    Az első hajóroncs megvan de ott nem tudok továbbmenni.
    Kérem valaki segítsen!
    Előre is köszönöm!
  • Geri98
    hali!

azt szeretném kérdezni ,hogy
    amikor a kayren beszorul a romok alá, és köveket dobál, ott mi a jó büdös francot kell csinálni???

előe is köszi :)
  • Although
    Hú kicsit hosszú lett. Tehát összefoglalva mint játék lehet sok embernek az ME2 jobb és vannak akiknek az FNV. Mindössze szerintem ha csak azt nézzük mitől jó egy rpg. Akkor egyesével véve a szempontokat szerintem 80%-kában az FNV erősebb. De a witcher 2 is. Nem véletlen a metacriticen a witcer 2 említették példaként az EA-nak a DA2-vel szemben.
  • Although
    Oké az nem igaz teljesen. Azért gyilkolás közben dönthetünk jó fiúk leszünk vagy rossz fiúk. És azért tényleg jó kis játék. De valahogy nekem úgy tűnt másodszor próbálva, minden tök ugyanaz mint az első, de lehet ez a harmadik újra volt. Tény azért van sok apróság benne, ha fejleszted a hajódat. Akkor adott szituációt túléled ha nem, nem. Tehát nem voltam teljesen objektív mert azért nem rossz a ME2. Csak valahogy nekem nagyon egysíkúnak tűnik. Persze ez a játék inkább egy interaktív film ahogy Merlin mondta.
  • Although
    Szerintem ezt felesleges folytatnunk :)
  • Although
    Próbáltam objektív lenni és csak egy rpg szempontjait vettem, témától függetlenül. Az ME2-t egyszer végig tudtam vinni. Szép, jó story de minimális változatosság sincs benne egyszerűén másodszor már nem tudtam befejezni és egy uninstall volt. A karakterfejelsztés a lehető legminimálisabb, amiért rpgnek lehet nevezni az talán az a szereplőd tud 3 fajta warrior class lenni. És minimálisan van benne változatosság a többi szereplővel való viszonyodban. :) Az ME2 még a Witcher 2 szempontjából is nagyon de nagyon kevés A witcher 2 szintén körökkel jobb rpg. :). Ez egy új út amivel a hobbitok is beléptek az rpg játékosok közé :)
    Nos a Fallout New Vegasban nem találok olyan ami szempontot amiből ne felelne meg a kritériumoknak. Mindössze annyit hogy kb. 1,5 évig csinálták így kicsit rövid, meg mélyebb is lehetne a dolog. :) Most kapásból a Dragon Age origins-t óta nem jut eszembe rpg ami hozná a FNV szintjét. :)De lehet volt.
  • bigatti
    Ízlés dolga.
    De nálam egy Witcher- ill bármely fantasy játék topikban kisüti a monitort egy ilyen beírás, hogy Fallout vagy Mass Effect-hez hasonlítgatnak... Jézusom! Aztán már legközelebb mi jön? Prototype és GTA...? És még te ajánlgatsz nekem CoD-ot... 8-o
    Kb olyan kontraszt ez szerintem, mintha Ben Húr filmet vetnéd össze a Barátok Közt-el...
    De persze tök mindegy végül is, a smile is ott volt, ha nem tűnt volna fel. Pont letojom, hogy valaki mivel mossa az agyát, Verdit hallgat vagy Uhrin Benedeket...
    XD
  • MerlinW
    Mint játék jobb a Vegas, mint történetmesélés, interaktív film, a ME2 jobb. Két teljesen különböző játékról van szó, felesleges összehasonlítani őket.
  • ferenc001
    Azért elég merész dolog azt állítani, hogy az FNV jóval jobb, mint ME2 :) Persze, ez a te személyes véleményed, de ha próbálunk objektívek lenni, akkor nem feltétlenül helytálló ez a kijelentés.
  • hapi
    sztem is veri pedig
  • Renjike
    ME -t veri a new vegas . :D ez vicc :D
  • Although
    Elnézve a két fő versenyzőt 2010-ből az rpg-nek nagyon de nagyon erős jóindulattal nevezhető ME2 és FNV. Hááát körökkel veri a ME2-t a Fallout New vegas. Nem is lehet egy napon említeni a kettőt, még ez eszembe jutott.:)
  • Although
    Hm :) Sokkal több száll van benne mint a Witcher 2-be, tucatnyi válaszható frakcióval, ténylegesen szabad, teljesen bejárható tereppel. Nem csak vérengzéssel megoldható questek, függően a karakterfejlesztéstől ami sokkal többrétűbb mint a Witcherré. :) Kicsit más dologra fókuszáltak mint a lengyel gyerekek. Akik egy zártabb és kevésbé szabadabb rendszert csináltak. Ténylegesen nem összehasonlíthatóak. :) De a csekélyes irományodat olvasva valószínű te csak a Fallout 3 -at láttad. De még azt sem húznám le ennyire mint te :) Arról nem beszélve a Fallout 1 és 2 igazi legendáknak számítanak rpg-s berkekbe :)
  • bigatti
    Ahogy írtam már nekem az lenne nagy boldogság, ha lenne még 2-3 terep (város, vár, mocsár, erdő, hegyvidék, undeworld vagy valami ilyesmi) még... Mondom olyan érzésem volt hogy a game közepén vége lett... Pedig több sztori verziót is nyomattam...
    Nah mind1 megyek Risen-ezni... XD
  • ratgab
    Witcher 2 Bővített kiadás meg minek?

Patchek azért a sirámok nagy részét igencsak orvosolták (fix tárhely cuccoknak, szélesebb körű monitortámogatás, billbeállítás, optimalizáltabb játék, nehézségbeállítás, stb. sőt még egy rakat DLC-t is kaptunk Grátiszban!

Patchekért Hatalmas pirospont a CDPR-nek, igaz időbe telt (De jó munkához ugye az kell!)
  • ratgab
    Mivel nem vagyunk Agyatlan zombik, hogy tökmindegy legyen minden, ezért természetes, hogy véleményt alkotunk dolgokról! Hol pozitívat, hol negatívat! Csak sokak nem fogják fel, hogy nem vagyunk egyformák és soha nem is leszünk! És sajnos vannak olyan elvetemült marhák, mint pl. én, akik időnként kifejtik véleményüket (De minek????? Olyan fölösleges) és ez sokaknak nem tetszik!

Ez utóbbira én csak a klasszikust tudom idézni: " Értem én, csak lexarom!"