The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be is rakhatod a használható tárgyak közé is de nem szükséges.
A bombaárus meg kinn van a falakon kívül, Cedric a neve.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 fejezetben van egy küldetés mégpedig Az Öröké tartó Csata..
Ebbõl a lobogót már megszereztem viszont Vandergrift kardja nincs meg.. hol keressem???
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Viszont így ennyi játék után azt kell mondanom, hogy a játék nehézségi skálázása igen érdekes. Közepes szinten indítottam, mert az tûnt a normálnak (ez után már a nehéz jött ha jól rémlik). Az elején szarrá tudott szopatni pár katona is, nem beszélve a prológ fõellenfel(ei)rõl.
Aztán az Act 1-ben azt vettem észre, hogy itt már a humanoidok lofütyit nem sebeznek rám, míg a szörnyek sokkal nagyobbakat ütnek. 12-es voltam, amikor az Act 1 végét csináltam, a lépcsõházban a sok katona hiába ütött-vert, csak nyomkodtam a gombot, szépen vertem le õket egyesével, alig tudtak megsebezni 6-an egyszerre. Érdekes ... de a monszták még mindig oda tudnak verni, fõleg a buzi kis nekkerek.
Mondjuk a cuccaim is jobbak már, de akkor is nagy most nálam a kontraszt ember vs szörny között.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ugyan is 2 kristály van nem 1..most meg van a másik álom kristály azt bele helyeztem a szembe és megjelent Baltimore álma is.! és dobta a küldetést is.!
szumma szummárom érdemes volt vissza menni!
Köszönöm a segítségedet..!
Van még egy dolog..mégpedig a 2 kis testvér küldetés..ezt ki adja..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Tehát
Megnéztem az emlékek kövét újból.. és a következõ volt benne..!
-Letho álma
-Egy földmûves álma
-Sárkány álma
-Iorveth álma
- El innen..
Ebbe nagyon nincs benne ami nekem kellene..
És szerintem ez össze függésben van azzal hogy melyik szálon fut a cselekmény..
Skynet: Sajnos nem túl sok. A kardok, illetve a Hollópáncél, egy kis pénz kíséretében átimportálódik, ezen felül csak néhány mondat, illetve üzenet (pl. Thaler üzen neked, vagy megszólít az utcán az õr, hogy találkoztatok Vizima külvárosában, de kb. ennyi). A hangulatot emeli, de sajnos ez az egyetlen funkciója.
deicide: A fõküldetések során (pontosabban akkor, amikor a mágikus helyet kell keresni a varázslónõnek) fog "elkezdõdni" a küldetés, ha tudsz angolul, további spoileres infó itt
38tibi38: Ha akarod, csináld a melléküldetéseket, ha nem, akkor a naplóban keress olyan fõküldetést, amit tudsz folytatni
A Baltimore küldetést szeretném fel venni..
Levettem a hirdetõ tábláról... de hogyan tovább...?
Ugyan is aktív..!
Emellett nem szereti azt sem ha tûzzel lövöldözöd vagy ahogy említve volt, tõrökkel hajigálod (célszerû ezüst tõrökbõl betárazni).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és igen ott ahol én gondoltam..na ott pl. nem kellett hárpia csapdát letenni..!
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha jól emlékszem az odaúton amint átérsz a folyón, és ott megtámadnak, asszem ott vittek egyet vagy kettõt. De már nem tuti az sem.
Mindenesetre az Útmutató szerint a
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ahová át kell ugrani..!
kb. 1 órája rakosgatom a csapdákat.. mindenhová de ezek nem akarják el vinni!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GOOBY, pls
sehol senki..??
Most ezek a nyomoronc Hárpiák citeráznak az idegrendszeremen..
Tehát vettem könyvet elolvastam.. majd vettem csapdát is..
Elég nehezen találtam meg az elsõ fészket a városon kívül kis tavacskánál mentem felfelé a sziklán majd át kellett ugrani na ott jött pár hárpia..
leraktam a csapdát..persze le sem xarták.. itt találtam meg a mágikus kristályt is egyébként..
Az hogy a csapdát le sem xarták onnan jöttem rá hogy koncentráltam 24 órát és lást meditáció.. és újra csak jöttek a hárpiák..!
1. hogy tudom velük megértetni hogy ez a csapda kell nekik..?
2. a többi hárpia fészek merre van kb. 6 db??
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szigorúan Hard-on játszom játékokat már jó pár éve, had legyen kihívás. 😉
Egy kivétel volt az utóbbi pár években, ez pedig az American McGee's Alice volt. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[merlinw.org]
Gubberx: a CAP az a Crossfire profilokat tartalamzza, single cardnál felesleges 😊