The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég ha van nálad a bombából. Odamész a fészekhez és ha nincs ott ellenség akkor megjelenik egy jelzés miszerint ha megnyomod a jelzett billentyût akkor telepíted a bombát. Ennyi az egész.
Be is rakhatod a használható tárgyak közé is de nem szükséges.

A bombaárus meg kinn van a falakon kívül, Cedric a neve.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Üdv mindenkinek..
2 fejezetben van egy küldetés mégpedig Az Öröké tartó Csata..
Ebbõl a lobogót már megszereztem viszont Vandergrift kardja nincs meg.. hol keressem???

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

erre gondoltam én is, de egyenlõre nem találok olyan helyet Flotsamban, ahol bombát tudnék venni/vagy a leírást és megcsinálni
MerlinW
Gondolom a squirrel-re asszociáltak😊

[merlinw.org]

Ja,hogy õk a Scoia'taelek? Így már világos,csak nemtom miért hívják õket így,mind1 köszi 😊
MerlinW
Vegyél/készíts bombákat és tedd be a másodlagos fegyverek közé.

[merlinw.org]

ha már szóbakerültek a nekkerek. hogy tudom felrobbantani a járataikat? körbejártam vagy 3* mindent, de egyenlõre nem találtam rá megoldást, addig is csinálom a többi küldetést
MerlinW
Lázadó elf csoport. Ebben a részben megtudhatsz róluk mindent az elsõ fejezetben.

[merlinw.org]

bélanéni
Ma 1 hónapja hogy megjelent a játék, kíváncsi lennék egy friss eladások adatra. Ha ez a játék nem lesz anyagi siker, akkor ezzel a világgal nagy baj van. Még jó hogy jön az XBOX360-as verzió. Persze az bebaszna, ha abból 20x annyit adnának el, és a 3. rész már csak esetlegesen jönne PC-re is.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A Mókusok egyébként kicsodák? Az elsõ rész 2. fejezetében is volt róluk szó aszem,hogy a kocsmában egy csapost vagy valakit megöltek. De még nem volt szerencsém találkozni velük.
Laza
Tegnap este ért véget nálam az elsõ fejezet. Kipucoltam mindent, megcsináltam szerintem az összes küldit, szóval sokáig voltam itt 😊

Viszont így ennyi játék után azt kell mondanom, hogy a játék nehézségi skálázása igen érdekes. Közepes szinten indítottam, mert az tûnt a normálnak (ez után már a nehéz jött ha jól rémlik). Az elején szarrá tudott szopatni pár katona is, nem beszélve a prológ fõellenfel(ei)rõl.
Aztán az Act 1-ben azt vettem észre, hogy itt már a humanoidok lofütyit nem sebeznek rám, míg a szörnyek sokkal nagyobbakat ütnek. 12-es voltam, amikor az Act 1 végét csináltam, a lépcsõházban a sok katona hiába ütött-vert, csak nyomkodtam a gombot, szépen vertem le õket egyesével, alig tudtak megsebezni 6-an egyszerre. Érdekes ... de a monszták még mindig oda tudnak verni, fõleg a buzi kis nekkerek.

Mondjuk a cuccaim is jobbak már, de akkor is nagy most nálam a kontraszt ember vs szörny között.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A megoldás kulcsa valóban a hárpia barlang..!
Ugyan is 2 kristály van nem 1..most meg van a másik álom kristály azt bele helyeztem a szembe és megjelent Baltimore álma is.! és dobta a küldetést is.!
szumma szummárom érdemes volt vissza menni!
Köszönöm a segítségedet..!
Van még egy dolog..mégpedig a 2 kis testvér küldetés..ezt ki adja..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Fejlett Quen jel mellett csak rohangáltam körülötte és szépen agyoncsapta magát. Csak annyira távolodtam el, hogy bekapcsoljam a jelet. Vicces volt...
Valahol biztosan ott van, erre emlékszem, és a wikin is azt írja ugye, ott kell megkeresni, megnézni, és kezdõdik(/folytatódik) a küldetés, úgyhogy valamit biztos kihagytál 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Érdekes amit írsz.. én azt hittem hogy az álom kõnek van szerepe..!Tehát akkor most megint vissza a hárpia barlangba..pedig át néztem szerintem elég alaposan..2 hulla volt de csak 2 ruha volt náluk..!

Legközelebb spoilerbe, légy szíves 😊
The quest begins after viewing the Baltimore's dream crystal (silver in color) at the sealed off harpy's nest within the quarry. Magyarul akkor kezdõdik a küldetés, ha megtalálod Baltimore rémálmát, ami ott van a hárpiabarlangban, azt kell megkeresned, és megnézned. Arra nem emlékszem pontosan hol van, de az biztos hogy valahol a hárpiabarlangba, nézz körül, használd a medált, hogy kijelezze a felvehetõ tárgyakat. Természetes függ attól is, kinek az oldalán állsz, de mivel a barlangba is csak akkor tudsz bejutni (tehát a küldetést is akkor tudod elkezdeni) ha Iorveth oldalán állsz, így ezt nem tartottam fontosnak megemlíteni

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

bele olvastam az angol szövegbe.. és érdekes dolgot vettem észre..
Tehát
Megnéztem az emlékek kövét újból.. és a következõ volt benne..!
-Letho álma
-Egy földmûves álma
-Sárkány álma
-Iorveth álma
- El innen..
Ebbe nagyon nincs benne ami nekem kellene..
És szerintem ez össze függésben van azzal hogy melyik szálon fut a cselekmény..

Köszi 😊
Na, akkor szép sorban válaszolok azoknak, akinek tudok:
Skynet: Sajnos nem túl sok. A kardok, illetve a Hollópáncél, egy kis pénz kíséretében átimportálódik, ezen felül csak néhány mondat, illetve üzenet (pl. Thaler üzen neked, vagy megszólít az utcán az õr, hogy találkoztatok Vizima külvárosában, de kb. ennyi). A hangulatot emeli, de sajnos ez az egyetlen funkciója.
deicide: A fõküldetések során (pontosabban akkor, amikor a mágikus helyet kell keresni a varázslónõnek) fog "elkezdõdni" a küldetés, ha tudsz angolul, további spoileres infó itt
38tibi38: Ha akarod, csináld a melléküldetéseket, ha nem, akkor a naplóban keress olyan fõküldetést, amit tudsz folytatni
Valami még biztos van: vagy add oda az ellenméreg összetevõit Philippának, ha ez megvan, nézd meg, megvan-e minden ereklye a szellemködhöz, stb., tehát nézd meg a naplóban mi az, amit még nem csináltál meg, biztos van ilyen, ha nem más, akkor a szellemköd eloszlatása, és az ehhez tartozó küldetések közül valamelyik.

Hali. A 2. fejezetben vagyok,már minden küldetést megcsináltam,a Triss-est,a királyi vért,a szalmagyopárt és mindent ami a fõ ágba van de most nem tudom mit csináljak. Philippa-nak mindent elmondtam,a Nilfgradi ügyet is megoldottam,már csak mellék küldik vannak. Most mit csináljak? Hagyjam kibontakozni az eseményeket?
Üdv..

A Baltimore küldetést szeretném fel venni..
Levettem a hirdetõ tábláról... de hogyan tovább...?
Ugyan is aktív..!

Netrat
Van mikor a füstölõs (drogos) boltját be kell záratni. Ha azt a választ választom, hogy Leonardoval visszajövünk holnap, akkor a boltos mondja, hogy bezár. Utána nekem a képernyõ mindig elsötétül, miközben a játék és a hang megy tovább. Találkozott e valaki már ezzel a buggal, és van e rá valami javítás?

Skynet
Most kaparintottam meg a játékot végre,valaki meg tudná mondani hogy mennyiben befolyásolja nagy vonalakban a játékot az elsõ rész mentett állása? Sajna nem tettem el anno...PL nõválasztás küldetések stbstb téren...köszi!
Elég ha csak félrevetõdsz mikor támad. Ha már fejlesztetted a quen jelet, akkor hagyhatod hogy néha eltaláljon mert a fejlett quen pajzs már sebzi a támadót. Amikor hátratántorodik a saját csapásától amit a quen elhárított, na akkor csapj oda párat neki. De semmiképp ne menj messzire tõle (egyrészt mert akkor lövet másrészt mert teljesen felesleges).

Emellett nem szereti azt sem ha tûzzel lövöldözöd vagy ahogy említve volt, tõrökkel hajigálod (célszerû ezüst tõrökbõl betárazni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi4567
Én úgy csináltam hogy 1-2 ütés aztán elfutok. Ha meg megáll és nyílzáport küld rám akk dobótõrrel dobálom. Persze mindezt queen jellel. Így a nyílzápor pl nem is sebez. (ha katapulttal lövet akk fuss)

Shep
Mivel érdemes próbálkozni a 2. fejezetben a Duag megölésekor, mert kb 2mm-t sikerült leütnöm az életébõl, gyakorlatilag meg sem tudtam sebezni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nagy nehézségek közepette sikerült megoldani..

és igen ott ahol én gondoltam..na ott pl. nem kellett hárpia csapdát letenni..!

Jockey
2ik fejezetben Triss-t a táborban tartják fogvam, ahova be kell lopakodnom, de az õrõk minden észrevesznek és lenyilaznak ott van valami trükk?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ott pl. szerintem nem is visznek.
Ha jól emlékszem az odaúton amint átérsz a folyón, és ott megtámadnak, asszem ott vittek egyet vagy kettõt. De már nem tuti az sem.
Mindenesetre az Útmutató szerint a
a kõfejtõ környékén találjuk a fészkeket, tehát lehet ott meg lehet csinálni az összeset

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ami szét cincálja a idegrendszeremet.. az erdõn kívüli rész.
ahová át kell ugrani..!
kb. 1 órája rakosgatom a csapdákat.. mindenhová de ezek nem akarják el vinni!

Több helyen is jön hárpia a város környékén. Mindíg ha látsz próbálj lerakni csapdát. De ha nem viszik felesleges erõltetni. A kõfejtõ környékén pl. érdemes pakolni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MerlinW
Én meg azt nem tudtam, hogy van olyan opció, hogy nem nyírod ki😊

[merlinw.org]

csokikutya
Háhá😄 nem is tudtam, hogy tényleg ki lehet nyírni😄!!

http://www.moddb.com/members/hungarocell

PhantomAss
hi
az utsó pályán a romos városban kinél találom meg a kazamaták/csatornák kulcsát? a felszínen a katonák egybõl rámtámadnak ha meglátnak, esélyem sincs ellenük, a csatornához pedig kell a kulcs..

GOOBY, pls

sziasztok...

sehol senki..??

Üdv..

Most ezek a nyomoronc Hárpiák citeráznak az idegrendszeremen..
Tehát vettem könyvet elolvastam.. majd vettem csapdát is..
Elég nehezen találtam meg az elsõ fészket a városon kívül kis tavacskánál mentem felfelé a sziklán majd át kellett ugrani na ott jött pár hárpia..
leraktam a csapdát..persze le sem xarták.. itt találtam meg a mágikus kristályt is egyébként..
Az hogy a csapdát le sem xarták onnan jöttem rá hogy koncentráltam 24 órát és lást meditáció.. és újra csak jöttek a hárpiák..!
1. hogy tudom velük megértetni hogy ez a csapda kell nekik..?
2. a többi hárpia fészek merre van kb. 6 db??

Gubberx
szuper, lényeg hogy szépen fut a játék, bár eddig sem volt vele baj 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MerlinW
Nem kell csinálni vele semmit, automatikusan felszedi a Catalyst.

[merlinw.org]

Gubberx
Na leteszteltem a 2 driver-t a 11.6 hozott 5-10 FPS-t kb, átlagban az elsõ városban rohangásztam ott 32-45 fps között váltakozott, kint az erdõben pedig 40-60 fps között mozgott. Feltettem utána a CAP5 dolgot is viszont azt nem tudom hogy kell futtatni vagy használja automatikusan ha a witcher 2-t indítom? Semmi erre vonatkozó dolgot nem találtam a ccc-ben.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Köszönöm. Akkor egyenlõre nincs több kérdésem.
Gubberx
Nekem még a 11.5b van fent, csinálok egy elõtte utána mérést így nem kell visszaraknod a régit 😄

Gubberx
köszi

MerlinW
Kismillió dologgal lehet. Fraps, MSI afterburner, XFire, stb

[merlinw.org]

ahogy már írtam, ha mine LOW on, ha ULTRAn volt, ugyanúgy szaggatott, leugrott az FPS 20ra 40rõl 😊
fery02
Áh, akkor jut bõven más ágakra is, helyes.
Szigorúan Hard-on játszom játékokat már jó pár éve, had legyen kihívás. 😉

Egy kivétel volt az utóbbi pár években, ez pedig az American McGee's Alice volt. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gubberx
Na akkor teszek majd azzal is egy próbát, fps-t játék alatt ti mivel szoktatok mérni?

MerlinW
CF-hez vannak, de hidd el számít egy kártyánál is. Saját tapasztalat.

[merlinw.org]

MerlinW
Kapcsold ki a motion blur-t. Kevésbé fogsz könnyezni és a fordulások is kellemesebbek lesznek😊

[merlinw.org]

nekem is volt fent 11.5b, a 40 körüli átlagot hozta, csak amikor fordítottam a kamerát, akadt ahogy már az elõbb leírtam. Lehet a winreinstall tett jót neki, tegnap tettem fel a 64bitest 32 után, nem tudom. sajnos tesztelni már nem fogom tudni.

Gubberx: a CAP az a Crossfire profilokat tartalamzza, single cardnál felesleges 😊