10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Madi92
    Akkor neked a Coddal kell játszanod! :D
    Ott egyszerű a történet, nincsenek elágazások a storyban, csak néha néha bukkan fel egy nehezebb enemy a vicc kedvéért.

Félreértések elkerülése végett én nem a játékot féltve őrzők közé tartozom, hiszen vannak hibái, te is említettél párat, rövid és kevés a helyszín! Bár véleményem szerint a helyszínek egybekötése a hangulat rovására ment volna, illetve a minőségére. Az első részben is így volt megoldva mint most, és szerintem ez így is van jól a Witcher esetében!

Viszont a többi kifogás...
    Sok a szál? Persze egy egysíkú átlag rpg sokkal jobb lett volna.. Egy rpg egy fontos, ha nem a legfontosabb eleme, hogy sok szálon fussanak a dolgok, hogy kellően jó legyen a történet. De hát ezek szerint téged az üsdvágd jobban érdekelt, persze az meg nem tetszett neked a nehézség miatt..:\ Tény, hogy volt egy két hely ami elég nehézre sikerült, de szerintem ez többeknek tetszett mint fordítva, és bár én is szentségeltem, néhány helyen, összességében jó, hogy nem csak előre kell menni oszt döl mindenki jobbra balra.. Mondjuk vége felé, már ez is előfordult, és itt cáfollak meg megint, hogy nincs értelme a karakterfejlesztésnek... Szerintem nagyon jól meg van oldva, és igenis látszik, hogy van értelme.

Bocs nem beszólni akartam vagy valami, ha mégis így jött le az lehet a kései óra hatása..
    Csak tényleg döntsük már el, hogy mit akarunk egy jó Rpg-től! Mert mindenki sír, hogy fúúú már megint meg kell menteni a világot, és azt is csak egyféleképp, mekkora izzé már! Meg ütlekborulsz van, ergó nincs kihívás a játékokban.

És itt a Witcher, van benne jó story, ami elsőre talán zavaros, dehát ez a többszörvégigjátszos fajta, van többféle választási lehetőség, ami kihat a játék további folyására. Ha neked ebből a játékból csak a grafika, meg egynémely játéktechnikai elem jött be. Akkor a fenti javaslatom fogadd meg! :)